Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Alexander–Arnold: «Πρότυπό μου ο Gerrard»

Alexander–Arnold: «Πρότυπό μου ο Gerrard»

Alexander–Arnold: “Πρότυπό μου ο Gerrard»

Ο 20χρονος, πλέον, Trent Alexander–Arnold δεν μας εξέπληξε στην απάντησή του για το ποιος ήταν ο παιδικός του ποδοσφαιρικός ήρωας. Εντύπωση απ’ την άλλη μας έκανε ότι είναι δεινός σκακιστής. Σε εκτός έδρας αγώνα, στο Manchester, ήρθε αντιμέτωπος με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Magnus Carlsen, ο οποίος επιβεβαίωσε  τον τίτλο του, αφού σε 17 μόλις κινήσεις έκανε το roi mat. Παρά τη φιλική ήττα, τού δόθηκε η ευκαιρία να πει δυο λόγια για τους νέους της Liverpool, την εθνική Αγγλίας και για τα κοινά σημεία ποδοσφαίρου με το επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής.

«Και τα δύο έχουν να κάνουν με τη συγκέντρωση. Πρέπει να επικεντρωθείς στον αντίπαλο και να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, όταν προσπαθεί να σου επιτεθεί. Αυτή είναι η κύρια ουσία». Για το αν έχει αντιμετωπίσει κάποιο συμπαίκτη του στους Reds, είπε:

«Έχω παίξει μόνο με τον Ben Woodburn. Είναι καλός αντίπαλος και πραγματική  πρόκληση για εμένα». Ενώ στην ερώτηση, με ποιόν θα ήθελε να μοιραστεί μια παρτίδα, απάντησε μονολεκτικά: «Messi»

Μαζί με τον Woodburn, οι Wilson, Jones και Ovie Ejara, έχουν δείξει πως θα μπορούσαν να είναι οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν τα βήματα του ιδίου στη πρώτη ομάδα. Στο αν θα μπορούσε να ξεχωρίσει κάποιον, η απάντηση ήταν «πολιτική»:

«Δεν θα επέλεγα κάποιον συγκεκριμένα. Προφανώς και υπάρχει πολύ ταλέντο στις ακαδημίες όπως και αρκετοί παίκτες που έχουν να προσφέρουν πολλά, οπότε είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιον».

Γεννημένος στο Derby αλλά μεγαλωμένος στο Liverpool, όντας μέλος των Reds από 6 χρονών, δε δυσκολεύτηκε να υποδείξει το μεγάλο του πρότυπο καθώς και τους ακραίους αμυντικούς που άσκησαν επίδραση στο τρόπο παιχνιδιού του.

«Πάντα είχα σαν πρότυπο τον Steven Gerrard.  Μεγαλώνοντας στο δεξί άκρο της άμυνας, το βλέμμα μου τράβηξαν ο  Philipp Lahm και ο Dani Alves, δύο εκ των κορυφαίων στο κόσμο backs και ήθελα πολύ να φτάσω στο επίπεδό τους».

Για την κλήση του από τον Gareth Southgate στους επερχόμενους αγώνες των Άγγλων με Κροατία κι Ισπανία:

«Το να είμαι μέλος της εθνικής, να  εκπροσωπώ τη χώρα μου, με τους φίλους και την οικογένειά μου στις κερκίδες, είναι κάτι το οποίο με κάνει πάρα μα πάρα πολύ περήφανο».

«Νιώθω πάντα μεγάλη τιμή όταν έρχεται η κλήση και μού δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα. Είναι μεγάλο προνόμιο και τιμή, να είσαι μέλος της εθνικής».

Πρότυπο πολλών, όπως και του Trent, o Stevie
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com