Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απόδοση του Salah προβληματίζει τους Αιγύπτιους!

Η απόδοση του Salah προβληματίζει τους Αιγύπτιους!

Προσπαθώντας να εξηγήσουν το φορμάρισμα του Mo Salah που δεν δείχνει – στην αρχή της σαιζόν, να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά, οι κορυφαίοι Αιγύπτιοι δημοσιογράφοι προσφέρουν δικαιολογίες και εξηγήσεις που κυμαίνονται ανάμεσα στα όρια της λογικής και του παράδοξου.
Δεδομένης της λατρείας που έχουν για τον αγαπημένο τους γιο όπως τον αποκαλούν, ο οποίος πέρυσι είχε σκοράρει για τους Κόκκινους 44 τέρματα, εκ των οποίων τα 32 στην Premier League, ανησυχούν ιδιαίτερα για την απόδοση του ως τώρα.
» Ο Salah δεν πρέπει να κοιτάζει τι έγινε στην περσινή σαιζόν» γράφει ο Islam el-Shater στην ανεξάρτητη εφημερίδα Al-Masry Al-Youm, στο Κάιρο.
«Πρέπει να κάνει μόνο ότι του λέει ο προπονητής του, ώστε να μην χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα.» συνεχίζει.
Ο El- Shater αναφέρει επίσης ότι δεν είναι ασυνήθιστο κορυφαίοι επιθετικοί να περνούν κατά περιόδους κρίσεις στο σκοράρισμα τους.
Κάποιοι άλλοι έχουν προσέξει κάτι πιο ανησυχητικό για τους ίδιους.
«Το χαμόγελο του λείπει, από την αρχή της σαιζόν, λόγω της πίεσης στην οποία βρίσκεται» αναφέρει ο Hassan el-Mistekawi-ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους στην ανεξάρτητη εφημερίδα al-Shorouk.
«Είτε νιώθει έτσι ο ίδιος είτε οι οπαδοί, ο Salah συγκρίνεται με τους Ronaldo και Messi και ίσως άρχισε να πιστεύει ότι θα πρέπει να σκοράρει 40-50 γκολ σε κάθε σαιζόν.» έγραψε ο Mohammed el-Bourmy στην Al-Masry Al-Youm.
Και συνέχισε γράφοντας :»Δεν είναι απαραίτητο όμως να το κάνει αυτό, αλλά μάλλον να έχει μια καλή σαιζόν με, ας πούμε γύρω στα 20 γκολ στο όνομα του και να απολαμβάνει το παιχνίδι του στη Liverpool, που σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι.»
Σύμφωνα με κάποιους άλλους, η προσοχή του Salah έχει αποσπαστεί σημαντικά από τη διαφωνία του με την Ομοσπονδία της χώρας του, αν και πρόσεξαν ότι στον αγώνα με την Southampton, ο παίκτης εμφανίστηκε περισσότερο ευτυχισμένος απ’ ότι σε οποιοδήποτε άλλο αγώνα.
Ενθυμούμενος την πολιτική πίεση στην οποία βρέθηκε η Αιγυπτιακή Ομοσπονδία μετά τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει με τον παίκτη των Κόκκινων για τα δικαιώματα του τελευταίου όσο αφορά τη χρήση του ονόματος αλλά και των εικόνων του,ο Abdou Mubasher του κρατικού Al-Ahram ,υπέθεσε ότι οι διοικούντες της Ομοσπονδίας δεν έχουν ξεχάσει τίποτα και αυτό ίσως απασχολεί τον Salah.
«Δεν ξέχασαν και ούτε πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ.»
«Μάλιστα έχουν αρχίσει να συμπεριφέρονται σαν να ζητούν εκδίκηση.» ανέφερε ο Abdou Mubasher.
Ακόμα πιο τραβηγμένη φυσικά είναι η θεωρία ότι για λόγους ζήλιας ο Sadio Mane, δεν τροφοδοτεί επαρκώς τον Mo Salah!
Σύμφωνα λοιπόν με τον Karim Said του δημοφιλούς site,YallaKora, «O Mane εξετάζει τα στατιστικά της περσινής σαιζόν του Salah και προσπαθεί να τον πετάξει στο περιθώριο.»
Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η λατρεία προς το πρόσωπο του είναι δεδομένη όπως και η αναγνώριση της αξίας του, αφού συνεχίζει με την παρουσία του και μόνο να απασχολεί δύο ή και περισσότερους αμυντικούς των αντιπάλων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε άλλους συμπαίκτες του να σκοράρουν.
Δεν θα σταματήσουμε να τραγουδάμε το Mo Salah running down the wing ακόμα κι αν σημειώσει λιγότερα τέρματα από πέρυσι.

Ο Salah επέστρεψε στα γκολ κόντρα στη Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com