Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν θα επηρεαστεί από την αλλαγή ο Shaqiri “

Klopp: “ Δεν θα επηρεαστεί από την αλλαγή ο Shaqiri “

Ο Jürgen Klopp έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Xherdan Shaqiri στον αγώνα του Σαββάτου και παρά το γεγονός, ότι ήταν εξαιρετικός, τον αντικατέστησε μετά από μόλις 45’ λεπτά.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο προπονητής των Reds, ήταν μια κίνηση τακτικής και έπρεπε να γίνει, ώστε η ομάδα να αμυνθεί καλύτερα. Ο Klopp, επίσης διαβεβαίωσε, πως η αλλαγή δεν θα επηρεάσει καθόλου τον Ελβετό άσο.

“ Όχι, δεν θα τον επηρεάσει, διότι του το εξήγησα. Τώρα έγινε. Δεν ήταν, λόγω της εμφάνισής του. Τον έβαλα να παίξει ανάμεσα στη μεσαία και την επιθετική γραμμή. ”

“ Μπορείς όμως να αλλάξεις το σύστημα σου σε μια τόσο δύσκολη περίοδο; Μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομάδα μια αλλαγή συστήματος. ”

“ Το είδατε. Αμυντικά είχαμε προβλήματα και δημιουργήθηκαν κενά. Ήταν δύσκολο αυτό. Η επίθεση μου άρεσε πολύ. Στην άμυνα πρέπει να δουλέψουμε. ”

“ Δεν φοβάμαι ότι θα χάσει την ψυχολογία του. Είναι πολύ αισιόδοξος ως άνθρωπος και θα παίξει ξανά. ”

Ο Xherdan Shaqiri πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους Saints το Σάββατο, καθώς είχε συμμετοχή σε δύο γκολ. Κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει ξανά βασικός και στον αγώνα της Τετάρτης στις 21:45 εναντίον της Chelsea στο Anfield για το Carabao Cup.

Δεν θα επηρεαστεί καθόλου ο Shaqiri από την αλλαγή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com