Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Κανένας αντίπαλος δεν νιώθει άνετα στο Anfield “

Klopp: “ Κανένας αντίπαλος δεν νιώθει άνετα στο Anfield “

Σε πραγματικό φρούριο έχει μετατρέψει το Anfield η Liverpool του Jürgen Klopp, καθώς στα τελευταία της 34 εντός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρά μόλις μια ήττα και έχει σκοράρει 91 τέρματα.

Ο Γερμανός προπονητής των Reds σχολίασε αυτό το εκπληκτικό στατιστικό της ομάδας του και όπως ανέφερε, κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να νιώθει άνετα όταν έρχεται στο Anfield.

“ Αν ήμουν προπονητής σε κάποια άλλη ομάδα και ερχόμουν στο Anfield δεν θα ένιωθα καθόλου άνετα. Αυτό δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Έχει αλλάξει η κατάσταση. ”

“ Ωριμάζουμε βήμα βήμα. Ο σύλλογος, η ομάδα και όλοι. Ελπίζουμε να συνεχίσει αυτό. Δεν είμαι ιδιοφυΐα, αλλά γνωρίζα τις δυνατότητες της ομάδας και του γηπέδου. Όλοι τις γνωρίζουν. ”

“ Όλα είναι διαφορετικά τώρα. Η ομάδα κερδίζει και προχωράει βήμα βήμα. Αν το είχα πει αυτό πριν 3 χρόνια θα είχαμε καλύτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ίσως κερδίζαμε περισσότερα παιχνίδια. ”

“ Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα συμβεί. Δεν έχουμε ιδέα. Μέχρι τότε πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό παντού. Και στις εμφανίσεις και στα αποτελέσματα και στην ατμόσφαιρα. ”

Για την ατμόσφαιρα κόντρα στη Southampton ο Klopp είπε :

“ Ήταν διαφορετική από το ματς της Τρίτης και είναι λογικό, διότι ήταν και ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν ζήτησα καλύτερη ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μας ανταποκρίνεται στο κάθε παιχνίδι. ”

“ Ακόμη και να μην παίζουμε καλά δεν μας αποδοκιμάζουν και δεν γκρινιάζουν. Πάντα, όμως χαίρονται με το πάθος μας. ”

Για τον αγώνα κόντρα στην Chelsea:

“ Τώρα έρχεται η Chelsea την Τετάρτη για το Carabao Cup. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο κόσμος μπορεί να μιλάει μόνο για τη City, αλλά και η Chelsea κερδίζει παιχνίδια με πειστικό τρόπο. Μετά το Σάββατο ξανά εναντίον της Chelsea. Όλα καλά με αυτό. ”

Κανείς δεν νιώθει άνετα στο Anfield, όπως ανέφερε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com