Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius: «Ακόμα παλεύω να ξεπεράσω τον τελικό»

Karius: «Ακόμα παλεύω να ξεπεράσω τον τελικό»

Επικοινωνεί Με Klopp ο Karius Αλλά Τίποτα Δεν Είναι Σίγουρο

Για πρώτη φορά μετά την εφιαλτική του εμπειρία στον τελικό του Κιέβου τον περασμένο Μάιο, ο Loris Karius μίλησε δημόσια ανοιχτά για τα δύο μεγάλα και καθοριστικά λάθη του, τον Sergio Ramos, καθώς και το λόγο για τον οποίο ήθελε να αποχωρήσει από τη Liverpool, όπως ισχυρίζεται.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη γνωστή γερμανική εφημερίδα «Bild»:

«Μέχρι και σήμερα δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω τα λάθη που έκανα κόντρα στη Real Μαδρίτης. Πρέπει να επανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να συμφιλιωθώ με το παρελθόν.»

Για τον Sergio Ramos και το αν θεωρεί ότι ο Ισπανός του έριξε επίτηδες την αγκωνιά που φαίνεται ότι του προκάλεσε τη διάσειση:

«Δεν ξέρω αν το έκανε από πρόθεση ή όχι. Μόνο ένας άνθρωπος το γνωρίζει αυτό. Ο Sergio Ramos.»

«Εγώ έπεσα στο έδαφος και σκέφτηκα ‘τι συμβαίνει εδώ;’ Ένιωθα την αδρεναλίνη να κυλά στο αίμα μου και απλά ήθελα να συνεχίσω να παίζω.»

«Όμως δε θέλω να κρυφτώ πίσω από δικαιολογίες.»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ramos έχει δηλώσει επανειλημμένα (και με δόση σαρκασμού μάλιστα μία φορά, λέγοντας ότι το μόνο για το οποίο δεν έχει κατηγορηθεί μετά τον τελικό είναι ότι ‘είναι υπεύθυνος για το κρύωμα που έπαθε ο Firmino επειδή μία σταγόνα ιδρώτα του Ramos προσγειώθηκε πάνω του’) ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει ούτε τον Salah, ούτε τον Karius.

Τέλος, εξηγώντας το πώς εν τέλει η τρέχουσα σεζόν τον βρήκε μακριά από τη Liverpool, o Γερμανός goalkeeper δήλωσε τα εξής:

«Δεν έχω πρόβλημα με τον Jurgen Klopp, για την ακρίβεια έχουμε εξαιρετική σχέση, αυτός είναι που με έφερε από τη Mainz.»

«Κανένας δε μου ζήτησε να φύγω από τη Liverpool, δεν είναι ότι ‘έτρεξα να ξεφύγω’ από τη Liverpool.»

«Είμαι σε μία ηλικία όπου χρειάζομαι να αγωνίζομαι τακτικά. Μετά τη μεταγραφή του Alisson Becker αποφάσισα να μετακινηθώ στη Besiktas.»

Δεν έχουν επουλωθεί εντελώς ακόμα οι πληγές του Karius από τον τελικό του Κιέβου.
Δεν έχουν επουλωθεί εντελώς ακόμα οι πληγές του Karius από τον τελικό του Κιέβου.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com