Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκουράζει τον Neymar ενόψει Liverpool ο Tuchel

Ξεκουράζει τον Neymar ενόψει Liverpool ο Tuchel

4 μόνο ημέρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα των ομίλων του Uefa Champions League, στην οποία η Liverpool υποδέχεται την Paris Saint-Germain των Neymar και Mbappe στο Anfield.

Οι Πρωταθλητές Γαλλίας αντιμετωπίζουν ήδη αρκετά προβλήματα τραυματισμών και δεν θέλουν να προκύψουν και άλλα στο σημερινό τους αγώνα. Η Paris κοντράρεται με την Saint-Etienne απόψε το βράδυ στις 21:45 ώρα Ελλάδος στο Parc de Princes.

Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα αγωνιστεί ο Neymar, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής των Παριζιάνων, Thomas Tuchel στη συνέντευξή του.

“ Για ποιον ακριβώς λόγο να τον ρισκάρω σε αυτόν τον αγώνα; Είναι δυνατόν να παίξει και στα 90 λεπτά ή ακόμη και λιγότερο και να μην κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Liverpool; ”

“ Έπαιξε ένα ματς την Τετάρτη, έπειτα είχε μια πτήση μαζί με το jet lag και τώρα έπεστρεψε πίσω. Το ίδιο ισχύει και με τον Marquinhos. ”

“ Μου άρεσει πολύ ο Neymar στις ντρίμπλες. Κατά τη γνώμη μου, είναι μια πρόκληση για εμάς να μπορούμε να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες με το δυνατό σημείο του. Δηλαδή, το να ντριμπλάρει. ”

“ Φυσικά, όμως και είναι μια προσπάθεια ολόκληρης της ομάδας. Έχει προσαρμοστεί πολύ καλά σε αυτό και πάντα τον ενδιαφέρει το καλό της ομάδας. Όχι μόνο το δικό του παιχνίδι. ”

Θα προφυλάξει τον Neymar ο Tuchel.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com