Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέρριψε την πρόταση του Neville ο Klopp!

Απέρριψε την πρόταση του Neville ο Klopp!

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Tottenham και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον Gary Neville.

Ο Gary μίλησε στους Times και δήλωσε πως, η Liverpool θα πρέπει να αφήσει στην άκρη το Champions League τη φετινή σεζόν, αν πραγματικά θέλει να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή της Premier League.

Στον Γερμανό τεχνικό δεν άρεσε καθόλου αυτή η πρόταση και δεν δίστασε να το αναφέρει δημόσια.

“ Πως θα γινόταν αυτό; Δεν θα αγωνιζόμασταν καθόλου στο Champions League; Πως αλλιώς; Ο Gary μπορεί να έρθει εδώ και να μου εξηγήσει πως ακριβώς θα ήταν δυνατό να συμβεί αυτό που είπε. ”

“ Πως γίνεται να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι, όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό; Ίσως αν παίζαμε με παιδιά στο Champions League. Είναι αστείο. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι εννοεί. Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εμείς αγωνιζόμαστε στο Champions League και κάνουμε το παιχνίδι μας. Η δουλειά μας είναι, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και θα δούμε πως θα πάει. ”

Ο Klopp έχει φτάσει σε δύο τελικούς Champions League στην προπονητική του καριέρα και επιθυμεί φέτος να γίνουν 3 και να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο.

Είναι δυνατόν να αφήσει το Champions League η Liverpool του Klopp;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com