Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tottenham – Liverpool (preview)

Tottenham – Liverpool (preview)

Έτοιμη για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς είναι η Liverpool, καθώς το Σάββατο (15/9) και ώρα 14:30 Ελλάδος αντιμετωπίζει την Tottenham στο Wembley στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Premier League.

Έχουμε να δούμε τους Reds σε δράση δύο εβδομάδες, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, όμως εκείνοι θέλουν να συνεχίσουν ακριβώς από εκεί που σταμάτησαν. Δηλαδή, να συνεχίσουν τις νίκες και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου και βρίσκονται από την πρώτη αγωνιστική.

Ο Jürgen Klopp αντιμετωπίζει για ακόμη μια εβδομάδα τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα. Τραυματίες παραμένουν οι Dejan Lovren, Alex Oxlade-Chamberlain, Rhian Brewster και Adam Lallana. Ο Κροάτης αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα, ενώ ο Lallana θα είναι διαθέσιμος σε περίπου 10 με 15 ημέρες.

Ο Γερμανός τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριλάβει στην τελική 18αδα τον Fabinho, ο οποίος αγωνίστηκε 90’ λεπτά στο φιλικό της Βραζιλίας κόντρα στην Αμερική. Σε αυτή θα βρεθεί και ο Simon Mignolet, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο χέρι.

Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζει μόνο ο Klopp, αρκετά και σημαντικά έχει και ο Mauricio Pochettino. Ο Αργεντινός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Dele Alli, Hugo Lloris και Mousa Sissoko. Ειδικά, οι πρώτοι δύο είναι βασικοί παίκτες των Spurs και η απουσία τους ίσως παίξει σημαντικό ρόλο. Επιστρέφει όμως ο Heung-Min Son από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει βασικός, πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής όμως.

Η Tottenham είχε ξεκινήσει εξαιρετικά με 3 στα 3 στο Πρωτάθλημα, ωστόσο υπέστη ήττα (2-1) με ανατροπή από τη Watford την τέταρτη αγωνιστική και δεν βρίσκεται πλέον στην κορυφή. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Βραζιλιάνος άσος, Lucas Moura και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα της Premier League για τον Αύγουστο.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • Μονο στα Everton – Arsenal (151) έχουν σημειωθεί περισσότερα τέρματα από ότι στα Tottenham – Liverpool (149)
  • Η Liverpool θέλει να κάνει το 5 στα 5 για πρώτη φορά από το 1990-91.
  • 5 γκολ έχει σκοράρει σε 7 εμφανίσεις εναντίον των Spurs ο Mohamed Salah.
  • Η Tottenham έχει να χάσει δύο συνεχόμενους αγώνες από τη σεζόν 2015-16.
  • Η τελευταία νίκη των Reds στο Wembley ήταν στον ημιτελικό του FA Cup το 2012.
  • Μόλις ένα γκολ έχει δεχθεί η Liverpool στη φετινή Premier League.
Εναντίον της Tottenham η Liverpool στις 14:30 ώρα το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com