Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roy Hodgson: “ Διαφορετική πλέον η Liverpool ”

Roy Hodgson: “ Διαφορετική πλέον η Liverpool ”

Την ομάδα του πρώην προπονητή της, Roy Hodgson, δηλαδή την Crystal Palace αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ η Liverpool στο Selhurst Park.

Ο προπονητής των Reds τη σεζόν 2010-11 έκανε δηλώσεις για τον σημερινό αγώνα και στάθηκε στη μεγάλη αλλαγή της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

“ Είναι μεγάλος σύλλογος. Πέρασε καιρός από τότε που ήμουν εκεί. ”

“ Οι άνθρωποι που με προσέλαβαν δεν βρίσκονται πλέον στην ομάδα. Εγώ δούλεψα σε μια άλλη Liverpool, τώρα έχει προχωρήσει μπροστά. ”

“ Πλέον είναι διαφορετική η Liverpool. Έχει επενδύσει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια. Εμείς δεν είχαμε τόσα πολλά να ξοδέψουμε. ”

“ Είναι καλή η Liverpool τις τελευταίες δύο σεζόν. Πέρυσι είχαν μια καταπληκτική πορεία και έφτασαν στον τελικό του Champions League. Μπορούν να συνεχίσουν έτσι. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. ”

Στη συνέχεια ο Hodgson αναφέρθηκε στον Mo Salah.

“ Δεν υπάρχουν αμφιβολίες, ότι θα είναι πολύ καλός και αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από τους οπαδούς και από τον σύλλογο και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για έναν παίκτη. ”

“ Ελπίζουμε να μπορέσουμε να περιορίσουμε και εκείνον, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες. Πρέπει να πάρουμε τη μπάλα στα πόδια μας και να δημιουργήσουμε επικίνδυνες στιγμές για εκείνους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλα όσα είπαμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. ”

Διπλό με γκολ του Salah πέρυσι για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com