Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπόνηση με ασκήσεις rugby ακολούθησε ο Alisson ενόψει Crystal Palace

Προπόνηση με ασκήσεις rugby ακολούθησε ο Alisson ενόψει Crystal Palace

Μπορεί ο Alisson Becker να έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League την προηγούμενη εβδομάδα, όμως στο Melwood γίνονται μεγάλες προσπάθειες, ώστα να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα θέλω του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα προπόνησης του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα περιείχε ασκήσεις rugby κατά την προηγούμενη εβδομάδα. Ο πρώην παίκτης της Roma δούλεψε ιδιαίτερα στις εξόδους του, ενώ παράλληλα κρατούσε ένα rugby tackle bag. Επίσης, στο πως να αμυνθεί σε μια περιοχή γεμάτη με παίκτες. Ο John Achterberg θεωρεί πως θα υπάρξουν αρκετές τέτοιες φάσεις το βράδυ της Δευτέρας στο Selhurst Park.

“ Δεν είναι κανονικό rugby. Είναι προπόνηση για τερματοφύλακες. ” Είπε ο Klopp.

“ Όλα τα παιδιά το έχουν κάνει. Ο Loris το έκανε όταν ήρθε και τώρα το κάνει και ο Alisson. ”

“ Είναι μια κανονική προπόνηση για τερματοφύλακα και μάλιστα βγάζει και νόημα να την ακολουθήσεις. Υπάρχουν κοινά στοιχεία στους τερματοφύλακες με τους παίκτες του rugby. ”

“ Ακόμη και στην προπόνηση έχουμε αρκετές περίπτωσεις, όπου η περιοχή είναι γεμάτη παίκτες. Μπόρει να μην είναι και οι 22, όμως 15 είναι σίγουρα. ”

“ Θέλουμε οι τερματοφύλακες μας να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να συνηθίσει την κατάσταση. ”

Ο Βραζιλιάνος διεθνής κράτησε ανέπαφη την εστία του στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα ετοιμάζεται για μια πιο δύσκολη δοκιμασία.

“ Τον φέραμε εδώ για τα καλά στοιχεία που ήδη είχε στο παιχνίδι του. Δεν πρέπει να αλλάξει εκείνος για το πρωτάθλημα, αλλά εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε. ”

“ Πρέπει να καταφέρουμε να αμυνθούμε καλύτερα στις στημένες φάσεις και αυτό δεν αποτελεί μόνο ευθύνη του Alisson. Αφορά όλη την ομάδα. Θα το κοιτάξουμε καλύτερα. ”

Προπόνηση rugby για τον Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com