Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : “ Σκέφτηκα να στηρίξω τον Karius και να μην αγοράσω τον Alisson ”

Klopp : “ Σκέφτηκα να στηρίξω τον Karius και να μην αγοράσω τον Alisson ”

Συνέντευξη στο Γερμανικό περιοδικό Kicker έδωσε ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp και μίλησε για τον μοναδικό Γερμανό παίκτη της Liverpool, τον Loris Karius.

“ Ποτέ δεν είπα στον Loris ό,τι ήθελε να ακούσει. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

“ Ο τελικός του Champions League δεν είχε σχέση με την απόφαση μας να αγοράσουμε τον Alisson. Ακόμη και να το είχαμε κατακτήσει θα είχαμε βγει στην αγορά για τον Alisson. ”

“ Σκέφτηκα να μην αγοράσω τον Alisson, ώστε να στηρίξω τον Karius μετά από όσα έλεγε ο κόσμος για τον τελικό του Champions League. Έπρεπε, όμως να κάνουμε τη δουλειά μας σαν επαγγελματίες και να έχουμε τους καλύτερους παίκτες σε κάθε θέση. ”

“ Δεν πιστεύω, πως ο τελικός τον επηρέασε αρνητικά. ”

“ Υπάρχουν πολλά χειρότερα πράγματα στη ζωή από τα λάθη στον τελικό. Ποιος θα είναι ο βασικός είναι σημαντικό για κάποια πράγματα, αλλά όχι για όλα. ”

Για τον ίδιο τον Loris ανέφερε :

“ Φυσικά και ο Loris είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Έκανε κάποια λάθη στην προετοιμασία αλλά και τι σημαίνει αυτό; Όλοι κάνουν λάθη στην περίοδο της προετοιμασίας.”

“ Είναι ακόμη 25, οπότε υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Πολλοί κάνουν λάθη, όμως είναι σημαντικό να δουλεύεις, προκειμένου να γίνεις καλύτερος. Είμαστε χαρούμενοι με εκείνον. ”

Σκέφτηκε να στηρίξει Karius ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com