Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κλειδώνει» και η μετεγγραφή του Hoever στους Reds

«Κλειδώνει» και η μετεγγραφή του Hoever στους Reds

"Κλειδώνει' και η μετεγγραφή του Hoever στους Reds

Η Liverpool πρόκειται να ανακοινώσει την απόκτηση του wonderkid του Ajax, Ki-Jana Hoever, ο οποίος προπονήθηκε στο Kirkby αυτή την εβδομάδα.

Μπορεί να παίξει στις θέσεις του δεξιού μπακ ή του κεντρικού αμυντικού και ήταν στον Ajax από το 2014, ενώ πιο πριν ήταν στα βιβλία της AZ Alkmaar.

O 16χρονος παίκτης εντυπωσίασε πέρυσι στο πρωτάθλημα των Under 17s της Eredivisie, σημειώνοντας 2 τέρματα σε 13 εμφανίσεις.

Θεωρήθηκε ένα από τα πιο εκπληκτικά ταλέντα στο Amsterdam Arena και θα αποτελέσει σημαντική επένδυση για το μέλλον της Liverpool.

H Liverpool Echo αναφέρει ότι οι Κόκκινοι ελπίζουν να γίνει ο Hoever η τελευταία τους προσθήκη στην Ακαδημία τους σε ένα καλοκαίρι που αφήνει πολλές υποσχέσεις σε επίπεδο νέων.

Θυμίζουμε ότι και ο 17 χρονών, επιθετικός Bobby Duncan, υπέγραψε τον προηγούμενο μήνα προερχόμενος από την Manchester City, ελπίζοντας να αφήσει στο Anfield το ίδιο σημάδι που άφησε και ο ξάδελφος του, ο Steven Gerrard!

Ο 20 χρονών μέσος , Isaac Christie-Davies ήρθε κι αυτός επίσης στους Κόκκινους- από την Chelsea, αφού προηγουμένως είχε εντυπωσιάσει τους πάντες σε δοκιμαστικό προς το τέλος της προηγούμενης σαιζόν.

Αν μη τι άλλο, η πίστη του Klopp στην Ακαδημία της ομάδας, αφότου έκανε βασικό τον Trent Alexander- Arnold και έδωσε ευκαιρίες και στον Woodburn αποτελεί ισχυρό κίνητρο για πολλούς ταλαντούχους παίκτες να θέτουν ως προορισμό της καριέρας τους το Anfield.

"Κλειδώνει' και η μετεγγραφή του Hoever στους Reds
«Κλειδώνει’ και η μετεγγραφή του Hoever στους Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com