Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Να προσέχεις Silva»

Fabinho: «Να προσέχεις Silva»

Fabinho: "Να προσέχεις Silva"

Ο νεοαποκτηθείσας αστέρας της Liverpool, προειδοποίησε τον Bernardo Silva να μην δοκιμάσει τίποτα ‘κόλπα’ εναντίον του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έγινε ο τέταρτος παίκτης της Monaco που μετακομίζει στην Αγγλία, σε μια μετεγγραφή που κόστισε 43.7 εκατομμύρια λίρες για τους Κόκκινους.

Είχαν προηγηθεί οι Silva και Benjamin Mendy στη City, αλλά και ο Bakayoko στην Chelsea.

Και οι τέσσερις τους ήταν μέλη εκείνης της πετυχημένης ομάδας της Monaco που είχε φτάσει το 2017 στα ημιτελικά του Champions League όπου και είχαν αποκλειστεί τελικά από την Juventus.

Και ενώ ο Fabinho ανυπομονεί για την έναρξη της νέας σαιζόν , προειδοποιεί αστειευόμενος τους πρώην συμπαίκτες του ότι δεν πρόκειται να τους χαριστεί.

«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση ο ένας για τον άλλο» είπε στο FourFourTwo.
«Ελπίζω να προσαρμοστώ στην Premier League το ίδιο γρήγορα όσο και εκείνοι. Bernardo και Mendy πήραν το πρωτάθλημα την πρώτη τους χρονιά εδώ που είναι ένα εκπληκτικό κατόρθωμα.»
«Είμαστε φίλοι, αλλά στον αγωνιστικό χώρο η ιστορία είναι εντελώς διαφορετική. Παίζουμε σε διαφορετικές ομάδες κι αν πρόκειται να τους κάνω τάκλιν, καλύτερα να είναι προετοιμασμένοι.»

Αφού ο Fabinho δεν συμμετέχει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία με την Εθνική της Βραζιλίας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι οπαδοί των Κόκκινων να τον δουν σε δράση στο πρώτο φιλικό της ομάδας εναντίον της Chester το Σάββατο, δίπλα στον Naby Keita!

Fabinho: "Να προσέχεις Silva"
Fabinho: «Να προσέχεις Silva»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com