Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτο ΟΧΙ για Wilson στην Celtic

Πρώτο ΟΧΙ για Wilson στην Celtic

ΟΧΙ για Wilson στην Celtic

Όπως είχαμε πει στο liverpool.gr η Celtic θα έκανε γρήγορα την κίνηση της για να αποκτήσει τον ταλαντούχο επιθετικό των Κόκκινων! Η κίνηση λοιπόν έγινε για δανεισμό του παίκτη και η απάντηση ήταν αρνητική!

Η Liverpool σε μια σειρά φιλικών πρόκειται να αντιμετωπίσει διαδοχικά τις Chester, Tranmere, Bury, Blackburn, Borussia Dortmund, Man City, Man United, Napoli και Torino σε ένα ‘δύσκολο’ καλοκαίρι από πλευράς προετοιμασίας και ο Klopp θέλει να έχει μια υγιή αλλά και με επιλογές ομάδα στη διάθεση του.

Σύμφωνα λοιπόν με την Liverpool Echo, οι Κόκκινοι απέρριψαν την προσπάθεια του Brendan Rodgers να φέρει τον Harry Wilson στη Σκωτία.

Θεωρείται επίσης ότι η τεχνική ηγεσία των Κόκκινων είναι αρκετά επιφυλακτική όσο αφορά δανεισμούς παικτών στη Celtic, αφού οι Patrick Roberts και Charly Musonda δεν πήραν εκεί τους απαιτούμενους σύμφωνα με τον Klopp χρόνους συμμετοχής σε αγώνες.

Δεν αποκλείεται βέβαια να συναινέσουν σε οποιοδήποτε δανεισμό του παίκτη στις Swansea City, West Brom, Stoke City αλλά και στην Hull στην οποία ο παίκτης είχε διαπρέψει πέρυσι. Aston Villa, Leeds United, Derby County, Middlesbrough, Norwich City, Preston North End, QPR και Reading είναι οι επιπλέον ομάδες που ενδιαφέρονται έντονα για τον παίκτη.

Προς το παρόν, ο Klopp θα επιβλέπει την πρόοδο του Wilson στο Melwood, για τον οποίο έχει πει εξάλλου ότι έχει ένα «λαμπρό μέλλον» στο Merseyside.

Μπορεί λοιπόν να ακούγεται ότι η Liverpool κινείται στην αγορά και έχει στραμμένο το ραντάρ της στους Shakiri και Simon Moses, εντούτοις με τον Wilson να περιμένει τη ευκαιρία του πίσω από τους Mane και Salah, δεν είναι σίγουρο για το αν κινηθεί τελικά για την απόκτηση ενός από τους δύο πρώτους.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Klopp δείχνει βαθιά πίστη στο δυναμικό της Ακαδημίας των Κόκκινων.
Ο ίδιος ο Wilson είχε δηλώσει τον Μάιο ότι : » θα ήθελα να είμαι ο back up παίκτης για αυτούς τους δύο(Mane, Salah), ή ο αντικαταστάτης τους αν χρειασθεί.»
«Μπορεί να φαίνεται σαν μεγάλος στόχος αλλά γιατί όχι;» είχε προσθέσει.
«Θέλω να παίζω για τη Liverpool σε κανονική βάση στην Premier League και δεν πρόκειται να το αρνηθώ αυτό.»

ΟΧΙ για Wilson στην Celtic
ΟΧΙ για Wilson στην Celtic
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com