Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα είμαστε πανέτοιμοι στον τελικό»

Klopp: «Θα είμαστε πανέτοιμοι στον τελικό»

Μπορεί η Liverpool να ηττήθηκε χθες με 4-2 από την Roma, αλλά τα 7 γκολ που σημείωσε συνολικά της έφτασαν για να την οδηγήσουν στον τελικό του Champions League! Ο Jürgen Klopp δεν θα μπορούσε να μην κάνει δηλώσεις για αυτή την επιτυχία, οι οποίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες και εφ’όλης της ύλης.

Ο τεχνικός της Liverpool είπε: «Είμαστε στον τελικό του Champions League, δεν το έχουμε κερδίσει. Ήμασταν και στον τελικό του Europa League, αλλά δεν πήραμε το τρόπαιο. Δεν κρέμονται αργυρά μετάλλια στο Melwood! Υπάρχει ακόμη μια δουλειά που πρέπει να γίνει, έτσι είναι. Το να πας στον τελικό είναι ωραίο, αλλά το να τον κερδίσεις ακόμη πιο ωραίο.»

Συνεχίζει δηλώνοντας: «Θα είμαστε έτοιμοι μέχρι τότε, αλλά και πάλι είναι η Real Madrid. Δεν μπορείς να έχεις περισσότερη εμπειρία από την Real Madrid σε αυτή την διοργάνωση. Νομίζω ότι το 80% των παικτών της έχει παίξει σε τέτοιους τελικούς. Έχουν εμπειρία, εμείς όχι αλλά θα είμαστε πανέτοιμοι!»

Συμπλήρωσε: «Έχουμε πολλές επιλογές παικτών σαν ομάδα στον κόσμο; Όχι, δεν έχουμε. Είναι δύσκολο αλλά είναι εξαιρετικό που αυτή η ομάδα πήγε τελικό. Όλοι οι τραυματισμοί της σεζόν και όλα αυτά τα χτυπήματα δεν μας εμπόδισαν, κι εμείς συνεχίζουμε. Δεν μπορώ να πω ακόμη με σιγουριά ότι έχουμε εξασφαλίσει τη θέση μας στο Champions League του χρόνου.»

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Chelsea είπε ο Γερμανός: «Συνεχίζουμε με την Chelsea. Θα παλέψουν για τα πάντα. Δεν μπορούμε να πάμε στον τελικό του Champions League χωρίς να παίζουμε διαρκώς καλό ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κριτικάρω; Όχι, τα παιδιά συνεχώς προσπαθούν και με το παραπάνω και είμαι πολύ περήφανος για αυτό.»

Κατέληξε με το εξής: «Πρέπει να πάρουμε τρεις ακόμη βαθμούς για να είμαστε και του χρόνου στο Champions League και να είμαστε καλή αντίπαλοι στον τελικό. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος μας και θα δούμε τι θα κάνουμε από κει και πέρα.»

O Klopp χειροκροτεί τους φιλάθλους της Liverpool.
O Klopp χειροκροτεί τους φιλάθλους της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com