Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Είχαμε σχεδιάσει τον πανηγυρισμό»

Wijnaldum: «Είχαμε σχεδιάσει τον πανηγυρισμό»

Το πρώτο γκολ εκτός έδρας του Georginio Wijnaldum είναι γεγονός! Έκανε το 1-2, έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Liverpool και έτρεξε κατευθείαν στον γυμναστή της ομάδας, Andreas Kornmayer.

Ο ίδιος δήλωσε: «Το είχαμε συμφωνήσει λίγα παιχνίδια πριν ότι θα τρέξω σε αυτόν αν σκοράρω. Είπε κάποιες φορές ότι θα σκοράρω αλλά μετά το ξέχασε. Όμως πριν τη Roma είπε ότι θα πετύχω ένα γκολ, οπότε έπρεπε να το κάνω! Ο τελικός του Champions League είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία που θα μπορούσαμε να υποβληθούμε, ίσως και η μεγαλύτερη που έχω να αντιμετωπίσω ως παίκτης!»

Για τον τελικό είπε ο Ολλανδός: «Θα είναι δύσκολο και για τους δύο συλλόγους. Όλοι έχουν ποιότητα στο Champions League. Θα πρέπει να προσέχουμε και της Real Madrid αλλά και την δική μας. Δεν είναι η μοναδική ομάδα με ποιότητα ούτε η μόνη που μπορεί να κερδίσει παιχνίδια. Το Champions League είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που μπορείς να παίξεις σε αυτό το επίπεδο. Οπότε όταν είσαι τελικό στην πρώτη σου σεζόν, σου δημιουργείται ένα απίστευτο συναίσθημα. Αλλά θέλεις να κερδίσεις στον τελικό, οπότε δεν μπορείς να χαλαρώσεις.»

Η στιγμή που ο Wijnaldum κάνει το 1-2.
Η στιγμή που ο Wijnaldum κάνει το 1-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com