Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Αξίζει να βγει παίκτης της χρονιάς ο Salah»

Klopp : «Αξίζει να βγει παίκτης της χρονιάς ο Salah»

Ο Mohamed Salah θα είναι σίγουρα υποψήφιος για το βραβείο του φετινού παίκτη της χρονιάς μετά τα κατορθώματά του φέτος με τη φανέλα της Liverpool. Μάλιστα, ο Αιγύπτιος θέλει 3 γκολ στα εναπομείναντα 6 παιχνίδια για να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα.

Αν φθάσει τα 32 γκολ στην Premier League, θα είναι ο μόνος που θα το έχει καταφέρει σε 38 παιχνίδια με τους Luis Suarez και Cristiano Ronaldo να έχουν σταματήσει στο παρελθόν στα 31. Ο Jurgen Klopp εν πάσει περιπτώσει θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής του αξίζει το συγκεκριμένο βραβείο.

«Νομίζω ο Μο θα το άξιζε 100%.  Σαν προπονητής του θα του έλεγα να το αποδείξει μέχρι το τέλος της σεζόν. Και οι δύο παίκτες (σ.σ ο άλλος που θεωρούν πολλοί ως βασικό ανταγωνιστή του Salah είναι ο De Bruyne) έχουν τρομερή σεζόν, έχουν φτιάξει γκολ και έχουν σκοράρει γκολ και αυτό θέλει να βλέπει ο καθένας.  Χαίρομαι που δεν παίρνω εγώ την απόφαση. Ο Μο θα το άξιζε πάντως.  Αν έλεγα όμως ότι ο Kevin De Bruyne δεν έχει τύχη θα έλεγα ψέματα.  Είναι φανταστικός παίκτης και η City θα είναι πρωταθλήτρια οπότε έχει έα τρόπαιο.  Ίσως μπορούμε και εμείς να κερδίσουμε το άλλο που μένει» είπε ο Γερμανός κόουτς.

O Mo Salah
O Mo Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com