Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk : «Βελτιώνει τους αμυντικούς μας ο Salah»

Van Dijk : «Βελτιώνει τους αμυντικούς μας ο Salah»

Ο Virgil Van Dijk σαν αμυντικός που είναι, φώτισε μία ακόμη πλευρά της φετινής παρουσίας του Mohamed Salah στη Liverpool και η οποία δεν είναι η πρώτη που σκεφτόμαστε όλοι μας. Ο Ολλανδός στάθηκε στο πως η κατάσταση του Αιγύπτιου βελτιώνει τους αμυντικούς της ομάδας που πρέπει να τον σταματήσουν στην προπόνηση.

Μάλιστα, ο Ολλανδός δήλωσε πως υπάρχουν τρόποι να τον σταματήσει κάποιος αλλά δεν πρόκειται να τους αποκαλύψει στην Manchester City :

«Ο Μο είναι το είδος του παίκτη που απαιτεί να είσαι στην καλύτερή σου κατάσταση.  Υπάρχουν τρόποι να τον σταματήσεις αλλά δεν θα πω για να μην το σκέφτονται οι αντίπαλοί μας.  Όταν είναι στο 100% και είναι στην περιοχή μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε.  Σαν αμυντικοί, προσπαθούμε να ανεβάσουμε απόδοση και στην προπόνηση.  Μας κάνει καλύτερους. Αυτό θέλουμε και αυτό υπάρχει σε μία κορυφαία ομάδα.  Είναι σπουδαίο παιδί και δουλεύει σκληρά όπως όλοι οι άλλοι» είπε ο Van Dijk που τον είχε αντιμετωπίσει το Νοέμβριο στο Anfield και στην ήττα της Southampton με 3-0 όταν ο Salah είχε κάνει το 2-0 με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

O Van Dijk με τον Salah στη Marbella
O Van Dijk με τον Salah στη Marbella
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com