Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kuyt : «Να δείξουμε αύριο ποια είναι η Liverpool»

Kuyt : «Να δείξουμε αύριο ποια είναι η Liverpool»

Ο Dirk Kuyt αγωνίστηκε σε πολλά σπουδαία νοκ άουτ παιχνίδια σε ευρωπαικές διοργανώσεις για τη Liverpool και γνωρίζει καλά από αυτά. Γνωρίζει όμως πολύ καλά και από την ατμόσφαιρα του Anfield που σίγουρα αύριο θα «βράζει».

Ο Ολλανδός κάλεσε τους παίκτες του Klopp να δώσουν τα πάντα και να δείξουν σε όλους ξανά ποια είναι η Liverpool ώστε να πάνε χωρίς κανέναν απολύτως φόβο στο Etihad Stadium.

« Όλοι προσπαθούμε να προβλέψουμε το ποδόσφαιρο αλλά κανένας δεν το κάνει στην  ουσία.  Για αυτό είναι τόσο σπουδαίο άθλημα.  Όλοι λένε πως είναι καλύτερο να παίζεις εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι, αλλά αν χάσεις 3-0 μάλλον δεν χρειάζεται να παίξεις καθόλου το δεύτερο παιχνίδι.  Για παράδειγμα αν αύριο κερδίσουμε τη City με 1 ή 2 γκολ διαφορά το πνευματικό βάρος θα είναι τελείως διαφορετικό στο δεύτερο παιχνίδι.  Σε τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει απλά να δώσεις τα πάντα. Νομίζω είναι σπουδαίο να παίζεις στο Anfield το πρώτο παιχνίδι και να δείξουμε ποιοι είμαστε όπως και στο πρωτάθλημα.  Τότε θα έχουμε μεγάλη τύχη να κερδίσουμε και να πάμε στο Etihad χωρίς φόβο» ήταν τα λόγια του Kuyt στην ερώτηση αν θεωρεί μειονέκτημα ή πλεονέκτημα το ότι το πρώτο παιχνίδι γίνεται στο Merseyside.

O Kuyt παρότρυνε τους παίκτες της Liverpool να δώσουν τα πάντα
O Kuyt παρότρυνε τους παίκτες της Liverpool να δώσουν τα πάντα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com