Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν αλλάζει γνώμη για Hendo και περιβραχιόνιο ο Klopp

Δεν αλλάζει γνώμη για Hendo και περιβραχιόνιο ο Klopp

O Virgil van Dijk σε παιχνίδι της εθνικής Ολλανδίας.

O Jurgen Klopp είδε πρόσφατα τον Virgil Van Dijk να παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας και αυτόματα άρχισαν εκ νέου ψίθυροι για το θεσμό του αρχηγού στη Liverpool. Επομένως, καταλαβαίνετε πως δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το θέμα!

Ο Γερμανός εξήρε τις ηγετικές ικανότητες του πρώην κεντρικού αμυντικού της Southampton ωστόσο φάνηκε να μην ενδιαφέρεται τόσο για την αρχηγία όσο ο περισσότερος κόσμος και εν πάση περιπτώσει τόνισε ότι δεν πρόκειται να πάρει το περιβραχιόνιο από τον νυν αρχηγό του, Jordan Henderson.

«Στη Liverpool χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες.  Και ο Hendo και ο Virgil είναι ηγέτες.  Δεν ενδιαφέρομαι ούτε στο μισό που ενδιαφέρεστε εσείς για την αρχηγία.  Έμαθα πολλά για το ρόλο του αρχηγού στο κρίκετ τις τελευταίες μέρες αλλά δεν καταλαβαίνω για τι μιλούν. Ο Hendo κάνει φανταστική δουλειά εδώ.  Αν ρωτάτε αν σκέφτομαι να δώσω το περιβραχιόνιο σε άλλον, απαντώ όχι. Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερους από έναν να νιώθουν υπεύθυνοι για το σύνολο.  Τους έχουμε και ο Virgil είναι ο ένας.  Είναι υπέροχο που είναι αρχηγός της Ολλανδίας αλλά δεν θα υπάρχουν μόνο φανταστικές μέρες σε αυτό το ρόλο.  Η αρχηγία είναι χαρά την πρώτη μέρα και μετά μόνο δουλειά.  Αν ρωτήσω στα αποδυτήρια ποιος θέλει να είναι δεν νομίζω πως θα δω 28 χέρια σηκωμένα.  Είναι μία δουλειά για την οποία δεν πληρώνεσαι επιπλέον.  Υπάρχουν περισσότερες υποχρεώσεις και όχι περισσότερα δικαιώματα»κατέληξε ο προπονητής της Liverpool.

Εκτιμά τη δουλειά του Henderson o Klopp
Εκτιμά τη δουλειά του Henderson o Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com