Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Επικίνδυνη έξοδος στο Selhust Park

Liverbet : Επικίνδυνη έξοδος στο Selhust Park

Αγωνία στην Palace για την ανάρρωση του Wilfried Zaha

Από το Selhust Park καλείται να περάσει η Liverpool στο πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και πριν από την πρώτη σπουδαία αναμέτρηση απέναντι στη Manchester City για τα προημιτελικά του Champions League την Τετάρτη.

Η γηπεδούχος Palace καίγεται για βαθμούς ούσα μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Liverpool θέλει να εδραιώσει για τα καλά τη θέση της στην τετράδα με τις Chelsea και Tottenham να κονταροτυπιούνται αύριο στο Λονδίνο.

Σημαντικός παράγοντας του παιχνιδιού το αν θα παίξει ο Zaha, καθώς πέρα του ότι αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της Palace φέτος , είναι πηγή γκολ και πραγματικά μπορεί να ανοίξει τον ρυθμό ενός αγώνα μόνος του με το δρασκελισμό και τις ενέργειές του. Η ομάδα του Hodgson σίγουρα θα έχει το νου της πολύ στα μετόπισθεν ωστόσο μιλάμε για μία ομάδα που κάνει λάθη. Παρόλα αυτά, απέσπασε 0-0 στο Selhust Park από τη City , έχασε μετά το 85 από τις Tottenham και United και έχασε επίσης πολύ δύσκολα από την Arsenal.

O Jurgen Klopp παρά το παιχνίδι του Champions League θα παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει και παρά το ότι δηλώνει βέβαιος για τη συγκέντρωση της ομάδας του μόνο στο σημερινό παιχνίδι, το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ένα παιχνίδι που προς το τέλος του παιχνιδιού δεν μπορείς να αποκλείσεις πως δεν θα επηρεάσει.  Επί Γερμανού η Liverpool έκανε 2/2 διπλά ενώ και τα πέντε τελευταία παιχνίδια των ομάδων σε αυτό το γήπεδο είχαν πολλά γκολ. Αυτό θα ακολουθήσουμε και τώρα μιας και το μικρό γήπεδο ευνοεί τόσο το παιχνίδι της Liverpool στην κόντρα όσο και τους Λονδρέζους ειδικά αν παίξει ο Zaha.

Πρόταση : Crystal Palace – Liverpool : Goal & Over 2.5, 1.97 (Stoiximan)

Η Liverpool θα χρειαστεί σε καλή μέρα τον Firmino στο Selhust Park
Η Liverpool θα χρειαστεί σε καλή μέρα τον Firmino στο Selhust Park
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com