Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Salah στη 2η θέση και δύο παιχνίδια παραπάνω!

Με Salah στη 2η θέση και δύο παιχνίδια παραπάνω!

Salah Palace

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη για τη Liverpool στο Λονδίνο κόντρα σε μία μαχητικά Crystal Palace!!

Στα πρώτα λεπτά η Palace πολύ έξυπνα προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθεσεις με τον εξαιρετικά γρήγορο Zaha. Στο 8’ ο Νιγηριανος κάνει κοντρολ με το χέρι αλλά το σουτ του βγάζει ο Karius σε corner. Στο 11’ corner του Salah βρίσκει τον Van Dijk που πιάνει ωραία κεφαλιά αλλά ο Mane πιάνει δεύτερη κεφαλιά και τη στέλνει άουτ!!

Στην επόμενη φάση ο Saha φεύγει πάλι στην πλάτη της άμυνας και ο Karius του κάνει penalty το οποίο μετατρέπει σε goal ο Milivojevic. Στα επόμενα λεπτά η Liverpool προσπαθεί να αντιδράσει χωρίς ουσία όμως. Στο 24’ ο Mane παίρνει σωστά κίτρινη για θέατρο ενώ στο 28’ ο ίδιος παίκτης σκοράρει από θέση offside οπότε σωστά ακυρώνεται το goal. Corner του Salah στο 43’, κεφαλιά του πολύ καλού σήμερα Mane αποκρουει ο Hennessey.

Δυνατά ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο με τον Milner να σεντραρει στο 50’ και τον Mane να ισοφαριζει σε 1-1 με κοντινό πλασέ. Καραμπολες στην άμυνα στο 58’ με τον Benteke να χάνει δύο συνεχόμενες μεγάλες ευκαιρίες να ξαναβάλει μπροστά την ομάδα του. Αμέσως μετά ο Mane, αφού πρώτα του έχει γίνει φάουλ που δεν δίνεται, πιάνει τη μπάλα με το χέρι και δίνει φάουλ σε πολύ καλή θέση για την Palace. Ωραία εκτέλεση του Van Aanholt και ακόμη καλύτερη επέμβαση του Karius.

Δύο αλλαγές για τη Liverpool στο 64’ με τους Chamberlain και Lallana να παίρνουν τις θέσεις των Mane και Wijnaldum. Δυστυχώς όμως λίγο μετά ο Adam τραυματιζεται σε μία απλή κόντρα και δίνει τη θέση του στον Lovren. Ο Klopp γυρνάει σε αμυντική τριάδα με τον Hendo αμυντικό χαφ και τους υπόλοιπους 6 μπροστά!! Μετά από αρκετή πίεση, ο Chamberlain στο 84’ βγάζει τη σέντρα από δεξιά, ο Robertson στρώνει στον Salah και ο Αιγύπτιος στην “κακή” του ημέρα γράφει το 1-2, ισοφαριζοντας μάλιστα το ρεκόρ των 29 goals στην Premier League των 38 αγώνων (άλλο ένα και θα το ξεπεράσει δηλαδή).

Η Palace πίεσε κάπως στα τελευταία λεπτά αλλά δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα μας πήρε τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς.

Salah
Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com