Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μπορεί να κερδίσει το Champions League με τη Liverpool o ισχυρός Klopp»

«Μπορεί να κερδίσει το Champions League με τη Liverpool o ισχυρός Klopp»

Δύο ακόμη μετεγγραφικοί στόχοι για τον Klopp.

Για τη σχέση του Jurgen Klopp με την ομάδα της Liverpool αλλά και τη δουλειά που ήδη έχει κάνει στους Merseysiders ο πρώην τεχνικός της Borussia Dortmund μίλησε ο θρύλος της Bayern αλλά και του γερμανικού ποδοσφαίρου, Lothar Matthaus.

O Maathaus θεωρεί πως οι Reds έχουν τις δικές τους πιθανότητες να κατακτήσουν το φετινό Champions League στο Κίεβο ενώ στάθηκε αρκετά και στην προσωπικότητα και τις επιλογές του Γερμανού προπονητή της ομάδας μας.

«Δεν άλλαξε πολύ το στυλ σε σχέση με το παρελθόν.  Δουλεύει σκληρά, η ομάδα του είναι έτοιμη να παλέψει για 90 λεπτά και είναι σε καλή κατάσταση.  Δουλεύει πολύ σκληρά.  Βρίσκει τους κατάλληλους παίκτες ειδικά στην επίθεση που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο.  Η Liverpool έχει τη νοοτροπία και μία ατμόσφαιρα παρόμοια με εκείνη της Borussia Dortmund.  Είναι πολύ ισχυρός προπονητής και μπορεί και να κερδίσει παίκτες και φιλάθλους.  Έχει κάνει από την αρχή πολύ καλή δουλειά και από την αρχή πίστευα πως έχει πολύ καλή σχέση με τη Liverpool. Το βλέπετε στα καλά αποτελέσματα, στα καλά παιχνίδια και έχει φέρει τους σωστούς παίκτες. Για μένα είναι μία από τις ομάδες που μπορεί να κερδίσει το Champions League σε δύο μήνες στο Κίεβο» δήλωσε ο θρύλος των Βαυαρών που βρέθηκε το Σάββατο και έλαβε μέρος στο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα σε θρυλικές μορφές των δύο ομάδων.

Στο δυναμισμό του Jurgen Klopp στάθηκε ο Lothar Matthaus
Στο δυναμισμό του Jurgen Klopp στάθηκε ο Lothar Matthaus
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com