Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ψύχραιμος ο Mignolet για το Νο1 στα γκολπόστ

Ψύχραιμος ο Mignolet για το Νο1 στα γκολπόστ

O Mignolet φωνάζει στους συμπάικτες του

Ο Simon Mignolet αγωνίστηκε βασικός στη νίκη επί της Burnley με 1-2 την Πρωτοχρονιά και αυτή είναι η τελευταία του εμφάνιση ως βασικός στο πρωτάθλημα. Έκτοτε, κατόπιν απόφασης του Jurgen Klopp o Βέλγος είναι νούμερο 2 επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα.

Η Liverpool από τότε συνδέεται με ονόματα τερματοφυλάκων για την καλοκαιρινή της ενίσχυση το καλοκαίρι και την πλαισίωση του Loris Karius με το μέλλον του πρώην τερματοφύλακα των Sint Truiden και Sunderland να φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο.

Ο ίδιος ο Mignolet πάντως αρνείται να πανικοβληθεί και δεν σκέπτεται να ζητήσει ο ίδιος να φύγει από τη Liverpool σύμφωνα με τα όσα δήλωσε τουλάχιστον σε ΜΜΕ της πατρίδας του απαντώντας στην ερώτηση αν πρόκειται να καταθέσει επίσημο αίτημα μεταγραφής τους ερχόμενους μήνες.

«Όχι, το μόνο πράγμα που προσπαθείς να κάνεις είναι να δίνεις τα πάντα στην προπόνηση και να είσαι έτοιμος όταν έρθει η ευκαιρία.  Δεν είναι εύκολο διότι ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα τόσο χρόνο στον πάγκο αλλά έτσι έχει η κατάσταση τώρα και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις για να το αλλάξεις αλλά δεν είναι εύκολο» δήλωσε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας.

Μπορεί ο ίδιος πράγματι να μην πιέσει να φύγει το καλοκαίρι ωστόσο σίγουρα θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό εφόσον έρθει πρόταση που ικανοποιεί πρωτίστως τους Reds και εκείνοι την αποδεχτούν.

Ψύχραιμος και έτοιμος να δουλέψει σκληρά ο Simon Mignolet
Ψύχραιμος και έτοιμος να δουλέψει σκληρά ο Simon Mignolet
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com