Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υμνεί τη συνεισφορά του Robertson ο Milner

Υμνεί τη συνεισφορά του Robertson ο Milner

Ο Andy Robertson κατάφερε να πετάξει εκτός ενδεκάδας τον αναγεννημένο μέχρι το Δεκέμβριο όταν και τραυματίστηκε Alberto Moreno. O Σκωτσέζος από το Δεκέμβριο κι έπειτα είναι συγκλονιστικός και έχει πάρει τη φανέλα του βασικού..σπίτι του.

Ο παίκτης που κάλυψε πέρυσι όλη τη χρονιά τη συγκεκριμένη θέση, ο James Milner, μίλησε για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο πρώην μπακ της Hull City και πραγματικά αποθέωσε τον συμπαίκτη του.

« Δε νομίζω πως χρειάζεται ιδιαίτερες συμβουλές καθώς έχει παίξει παραπάνω από τη μία δική μου σεζόν τη θέση.  Αλλά σαν μεγαλύτερος είναι δουλειά μου να μιλώ στους νεότερους» ξεκίνησε να λέει στο Premier League productions o Millie προτού συνεχίσει :

« Είναι ακόμη νεαρός και μαθαίνει.  Το να έρχεσαι σε ομάδα όπως η Liverpool κάποιες φορές συνιστά τεράστια αλλαγή αλλά τα έχει πάει εξαιρετικά.  Έπρεπε να περιμένει στην αρχή καθώς και αυτός και ο Alberto πίεζαν για τη θέση.  Ο Robbo είναι φανταστικός.  Boηθώ όσο μπορώ αλλά είναι πολύ καλός και το έδειξε και επιθετικά και αμυντικά.  Είναι τρομερό παιδί για να έχεις στα αποδυτήρια.  Είναι σαν χαρακτήρας όσο καλός είναι και σαν παίκτης και το αγαπάμε αυτό σαν ομάδα» ήταν τα λόγια του υπαρχηγού της Liverpool.

O Robertson έχει κερδίσει τους πάντες κατά τους τελευταίους μήνες του στο Anfield
O Robertson έχει κερδίσει τους πάντες κατά τους τελευταίους μήνες του στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com