Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Να απολαύσουν το παιχνίδι της Liverpool με τη United »

«Να απολαύσουν το παιχνίδι της Liverpool με τη United »

H U19 της Liverpool αντιμετωπίζει αύριο την αντίστοιχη της Manchester United στα πλαίσια του UEFA Youth League και ο Steven Gerrard παροτρύνει τους παίκτες του να απολαύσουν κάθε λεπτό από το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Και για να γίνει αυτό θεωρεί πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερα μεγάλη κινητοποίηση εκ μέρους του ώστε να δώσει το κατάλληλο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του.

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν θα έπρεπε να δίνεις κίνητρο στους παίκτες. Είναι η φάση των 16 για το Champions League νέων με ευκαιρία να προκριθείς σε ένα μεγάλο στάδιο και αν χρειάζεσαι να δώσεις κίνητρο στους παίκτες είσαι στο λάθος μέρος. Πρέπει να είναι έτοιμοι να αποδώσουν. Θα προετοιμάσουμε σίγουρα κάποια πράγματα τις επόμενες μέρες και πρέπει να αποδώσουν. Εγώ δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να παίξω για την U19 απέναντι στη Manchester United στο Prenton Park. Θα προσπαθήσω όμως να τους το περάσω αυτό. Να πρωταγωνιστήσουν, να το απολαύσουν και αν κερδίσουν ίσως θα έχουν μία ανάμνηση που θα τους ακολουθεί για πάντα» δήλωσε ο coach Gerrard στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

O Gerrard ανυπομονεί για μία αναμέτρηση που δεν έτυχε να ζήσει σαν παίκτης της Liverpool σε τέτοια ηλικία
O Gerrard ανυπομονεί για μία αναμέτρηση που δεν έτυχε να ζήσει σαν παίκτης της Liverpool σε τέτοια ηλικία

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com