Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > FSG-Θα έχουμε την πιο ακριβή ομάδα στο πρωτάθλημα

FSG-Θα έχουμε την πιο ακριβή ομάδα στο πρωτάθλημα

Επένδυση σε ομάδα baseball από τους ιδιοκτήτες της Liverpool.

Οι ιδιοκτήτες της Liverpool μίλησαν σε αμερικάνικα μέσα και δήλωσαν ότι επενδύουν πάρα πολλά χρήματα στην ομάδα baseball που έχουν.

Σίγουρα αυτά τα νέα δεν θα αρέσουν στους φίλους της Liverpool.Ο John Henry και ο Tom Werner (ιδιοκτήτες των Reds), δήλωσαν ότι θα προσφέρουν στους παίκτες της ομάδας τους, τους μεγαλύτερους μισθούς στο πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα είναι ότι αναφέρονται στην ομάδα baseball που έχουν.Σε συνέντευξη τύπου, οι άντρες της FSG, μίλησαν για τους στόχους που έχουν.

«Θέλουμε να κερδίζουμε τα World series κάθε χρόνο», ήταν τα λόγια του Werner.

«Μερικές φορές πας στην μία κατεύθυνση και μερικές φορές πας στην άλλη.Δεν αφήνουμε την πρώτη θέση σε κανέναν, σίγουρα πρέπει να τα πάμε καλύτερα στα play-offs»

Οι ιδιοκτήτες της Liverpool σε προπόνηση της ομάδας.
Οι ιδιοκτήτες της Liverpool σε προπόνηση της ομάδας.

«Πιστεύουμε η προσέγγιση μας φέτος είναι πολύ καλύτερη.Αν δεν έχουμε φέτος την πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα, τότε σίγουρα θα είμαστε μέσα στις 2-3 πρώτες με τους μεγαλύτερους μισθούς»

Η Liverpool από άποψη μισθών, είναι αρκετά πιο πίσω από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Premier League.Ο κόσμος των Reds, θα ήθελε να γίνουν κάποιες καλύτερες επενδύσεις στην ομάδα.

Βλέποντας τέτοιες δηλώσεις, ο καθένας θα περίμενε να υπάρχει και κάποια αναφορά στην Liverpool.Ο John Henry και ο Tom Werner δεν μίλησαν για την ομάδα του Merseyside, αλλά ευελπιστούμε να υπάρξουν αρκετές καλές αλλαγές το καλοκαίρι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com