Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η βελτίωση του Marko Grujic στην Cardiff City

Η βελτίωση του Marko Grujic στην Cardiff City

Τη φανέλα της Cardiff αναμένεται να ξαναφορέσει ο Marko Grujic.

Ο Marko Grujic έχει εντυπωσιάσει με τις ως τώρα επιδόσεις του στην Championship.Ο προπονητής της Cardiff, μίλησε για τον Σέρβο μέσο.

Ο coach της Cardiff City, Neil Warnock, θεωρεί ότι ο Grujic έχει κερδίσει πάρα πολλά που πλέον παίρνει χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα.

«Πιστεύω έχει γίνει καλύτερος.Δεν χάνει εύκολα την κατοχή της μπάλας τώρα.Τρέχει γρήγορα το γήπεδο, ειδικά στην δικιά μας πλευρά.Άμα ανοίξεις την μπάλα στην Championship, τότε θα γίνει σίγουρα η ζημιά»

Ο προπονητής της Cardiff στηρίζει τον Grujic.
Ο προπονητής της Cardiff στηρίζει τον Grujic.

«Πιστεύω πλέον έχει πιο πολύ δύναμη στο σώμα του.Μας βοήθησε να παίξουμε παραπάνω με την μπάλα στα πόδια μας, έχει καλή όραση και είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι»

Ο Marko Grujic έχει κυρίως αμυντικό ρόλο τις πρώτες του βδομάδες στην Cardiff.Ο Σέρβος, δήλωσε πως με το πέρασμα του χρόνου, θα ήθελε να βοηθάει και πιο επιθετικά.

«Είχα έναν συγκεκριμένο ρόλο στα προηγούμενα παιχνίδια με την Millwall και την Leeds επειδή έχουν μερικούς επικίνδυνους επιθετικούς»

«Πιστεύω στο μέλλον θα δείτε λίγο πιο πολύ τον επιθετικό μου τρόπο παιχνιδιού.Ο προπονητής ξέρει τι μπορώ να κάνω και γνωρίζει ότι δεν έχω πρόβλημα να παίζω διαφορετικούς ρόλους.Οπότε, θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com