Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Λύγισε» στο mini-derby η U18 του Steven Gerrard

«Λύγισε» στο mini-derby η U18 του Steven Gerrard

Νίκη για την U18

Δεν τα κατάφερε στο «mini-derby» του Merseyside που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου η ομάδα των U18 της Liverpool. Οι Reds του Steven Gerrard γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την γηπεδούχο Everton, παρά το γεγονός ότι είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών στην αναμέτρηση για να πετύχουν αρκετά γκολ. Η επιθετική αστοχία σε συνδυασμό με την αμυντική ολιγωρία του ρππώτου ημιχρόνου ήταν οι παράγοντες που έκριναν εις βάρος της Liverpool την αναμέτρηση.

Η ομάδα της Everton άνοιξε τον χορό των γκολ πολύ νωρίς, καθώς στο 4ο λεπτό ο Richards κέρδισε με κεφαλιά από κοντά τον Kamil Grabara γράφοντας το 1-0 στο γήπεδο της Finch Farm. Οι Reds προσπάθησαν με Jones και McAuley να ισοφαρίσουν, όμως μόλις 20 λεπτά περίπου μετά, στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Tom Scully με σουτ νίκησε τον Πολωνό τερματοφύλακα της Liveprool γράφοντας το 2-0. H Everton έθεσε γερές βάσεις για την επικράτηση και παρά την πίεση της Liverpool, ήταν αυτή που θα σκόραρε για άλλη μία φορά, με τον Mampala, με το 3-0 να διαμορφώνεται πριν το ημίχρονο και τους Reds να δείχνουν αβοήθητοι. Το ημίχρονο έληξε με μία θετική νότα πάντως, καθώς ο Glen McAuley εκμεταλλεύτηκε άλλη μία εξαιρετική ατομική ενέργεια του Liam Millar, γράφοντας από κοντά το 3-1 και δείχνοντας ότι ακολουθεί ένα ημίχρονο που θα τα έδιναν όλα για να αξιοποιήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν σε αυτό το παιχνίδι.

O Gerrard ηττήθηκε για πρώτη φορά ως προπονητής στο πρωτάθλημα

Έτσι και έγινε… μέχρι ενός σημείου όμως. Οι Reds είχαν τον έλεγχο για άλλη μια φορά, είχαν τις ευκαιρίες, αλλά οι «γείτονες» αμύνθηκαν αποτελεσματικά, ενώ είχαν και έναν Defreitas-Hansen σε εξαιρετικό πρωινό κάτω από τα γκολπόστ. Το 3-1, παρά τις πάρα πολλές ευκαιρίες της Liverpool έμεινε ως είχε και οι μικροί Evertonians πήραν την νίκη και τα… bragging rights μέχρι το επόμενο ντέρμπι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com