Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lambert: «Δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο»

Lambert: «Δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο»

Η τριάδα της Liverpool τη σεζόν 2014-2015

Για την αναμέτρηση της ομάδας που πέρασε τόσα χρόνια, της Southampton, με την ομάδα που στήριζε από παιδί, τη Liverpool, μίλησε ο Rickie Lambert. O παλαίμαχος επιθετικός σίγουρα θα διχαστεί στο αυριανό παιχνίδι των δύο ομάδων στο St Mary’s Stadium, κάτι που φάνηκε και στις… διπλωματικές προβλέψεις του.

«Σίγουρα η Southampton έχει αγωνιστική κάμψή» σχολίασε ο Lambert. «Όμως προσφάτως δείχνουν κάποια καλά αποτελέσματα και ίσως να ανεβαίνουν. Τους λείπει ο Charlie Austin, αλλά έχει ενδιαφέρον να τους δεις τώρα, μιας και τα τελευταία 8 χρόνια βρίσκονται σε μία διαρκή άνοδο. Επειδή όμως είναι εντός έδρας το παιχνίδι προβλέπω μία ισοπαλία. Είχαν την νίκη με την West Brom και αυτό θα τους δώσει αυτοπεποίθηση. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος η Liverpool, ειδικά αν η επίθεση της ομάδας είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μπορεί να κερδίσει τον καθένα»

Ο Lambert ήρθε στη Liverpool από την ομάδα της Southampton το 2014, μαζί με τον Adam Lallana. O μέσος των Reds ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του από άλλον έναν τραυματισμό στο αυριανό παιχνίδι, και ο υψηλόσωμος επιθετικός είχε να πει ένα-δυο καλά λόγια για τον άλλωτε συμπαίκτη του στα… δύο λιμάνια της καριέρας του.

lambert lallana

«Ήταν εκεί [στην Soton] όταν έφτασα. Είχαν μόλις υποβιβαστεί και υπήρχαν ψίθυροι ότι ίσως έφευγε.Αλλά έμεινε γιατί είδε μάλλον τι θα ερχόταν στο μέλλον. Το να βλέπεις την πρόοδό του, μαζί με τον σύλλογο, είναι κάτι απίστευτο. Είναι στους τρεις καλύτερους παίκτες που είχα ποτέ την τιμή να αγωνιστώ. Είναι απίστευτος, ένα βήμα μπροστά απ’τους άλλους. Το άγγιγμά του, το ταλέντο και οι κινήσεις του. Λατρεύω την αποφασιστηκότητα τού να κερδίζει. Τα 5 χρόνια που πέρασα μαζί του είναι ξεχωριστά και είμαι ενθουσιασμένος που τώρα επιστρέφει. Ελπίζω να βρει ρυθμό και είναι μία καλή περίοδος για να τον έχει η ομάδα πίσω και θα τα πάει εξαιρετικά» διαβεβαίωσε ο Rickie.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com