Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δυνατά στο κόλπο για Kerem Demirbay;

Δυνατά στο κόλπο για Kerem Demirbay;

Φημολογία για έντονο ενδιαφέρον της Liverpool για τον αστέρα της Hoffenheim, Kerem Demirbay, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα μάλιστα με το SportsBild, περιοδικού του γνωστού εντύπου της Bild, τόσο οι Reds, όσο και η Arsenal, έχουν πάει ένα βήμα παραπάνω το ενδιαφέρον!

Όπως αναφέρει το Γερμανικό περιοδικό, οι δύο ομάδες προστίθενται σε μία μακρά λίστα συλλόγων που έχει βάλει στο μάτι της τον Γερμανό, όπως είναι οι Everton, Milan, Atletico Madrd,Schalke αλλά και Borussia Dortmund.Η διαφορά όμως με τις υπόλοιπες ομάδες είναι πως τόσο η Arsenal όσο και η Liverpool δείχνουν διατεθειμένες να πληρώσουν κατευθείαν την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, η οποία φτάνει τα 32 εκατομμύρια ευρώ.

demirbay

Η ρήτρα αυτή προστέθηκε στην τελευταία ανανέωση που έκανε ο Demirbay με την ομάδα της Hoffenheim, ρήτρα που ίσως διευκολύνει αντί να δυσχεραίνει τα πράγματα, καθώς πλέον η Γερμανική ομάδα δεν έχει δυνατότητα για κάποια ουσιαστική αντίδραση εαν και εφ’όσον δοθεί το προβλεπόμενο ποσό. Ο Demirbay, ο οποίος είναι και 2 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, πιθανολογείται πως είναι στα υπόψιν για αντικαταστάτης του Emre Can, αν και εφ’όσον ο συμπατριώτης του δεν ανανεώσει τελικά το συμβόλαιο του με τους Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com