Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Παρουσία Dalglish το μνημόσυνο για την τραγωδία του Μονάχου

Παρουσία Dalglish το μνημόσυνο για την τραγωδία του Μονάχου

Ατάκα που θα συζητηθεί από τον Dalglish.

Σήμερα συμπληρώνονται 60 χρόνια από την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου, και ο Kenny Dalglish θα αποδώσει φόρο τιμής στην μνήμη τους.

Ο Σκωτσέζος θρύλος της Liverpool και πρέσβης του συλλόγου θα δώσει το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των θυμάτων στο Old Trafford, ως εκπρόσωπος της ομάδας. Το δυστύχημα της 6ης Φεβρουαρίου κόστισε την ζωή 23 συνολικά ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους ήταν 8 παίκτες της United, όπως προαναφέρθηκε. Παρά την τεράστια αντιπαλότητα των δύο συλλόγων, έχουν αποδείξει ότι στις δύσκολες στιγμές στέκονται δίπλα δίπλα και η σημερινή μέρα μνήμης δεν χωράει αντιπαλότητες.

Ο Kenny Dalglish θα δώσει το παρών στο μνημόσυνο των θυμάτων της τραγωδίας των θυμάτων του Μονάχου - εικονίζεται η  ομάδα.
Ο Kenny Dalglish θα δώσει το παρών στο μνημόσυνο των θυμάτων της τραγωδίας των θυμάτων του Μονάχου – εικονίζεται η ομάδα.

Το μνημόσυνο θα ξεκινήσει στις 4:40 ώρα Ελλάδας, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στις 5:04, καθώς εκείνη την ώρα σημειώθηκε το δυστύχημα. Ενός λεπτού σιγή θα τηρήσει εκείνη την ώρα και το LFC TV, ως ένδειξη σεβασμού στην μνήμη των νεκρών.

Εμείς ως liverpool.gr εκφράζουμε τον σεβασμό μας στην μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της United και των υπολοίπων νεκρών κι ευχόμαστε – ουτοπικά μάλλον – να σταματήσουμε να θρηνούμε άδικα θύματα. Ο πόνος και η μνήμη δεν σβήνουν ποτέ. Δεν ξεχνάμε και πάντα σεβόμαστε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com