Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέψεις για χειμερινή διακοπή στην Premier League

Σκέψεις για χειμερινή διακοπή στην Premier League

Μεγάλα νέα έρχονται από Premier League μεριά για το μελλοντικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος, καθώς είμαστε κοντά σε αλλαγές στο πρόγραμμα.

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Premier League με τα δίκτυα Sky Sports και BT Sport λήγει στο τέλος της σεζόν 2018/19, με όλα τα σημάδια να δείχνουν ότι θα ανανεωθούν οι συνεργασίες, ωστόσο υπάρχουν πιέσεις για εφαρμογή χειμερινής διακοπής, όπως γίνεται με τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα.

Πάνω σε αυτό, η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του BBC Sport, με την οποία αναφέρει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την FA και την Football League για την εισαγωγή χειμερινού διαλείμματος στο πρόγραμμα. «Μπορεί να βρεθεί χώρος στο πρόγραμμα» αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία έχει ως στόχο να δικαιώσει τις φωνές για το ιδιαίτερα κουραστικό πρόγραμμα της Αγγλίας και να δώσει ανάσες στις ομάδες.

Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο χειμερινής διακοπής στην Premier League.
Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο χειμερινής διακοπής στην Premier League.

Οι σκέψεις για χειμερινή διακοπή δεν θα επηρεάσουν το πρόγραμμα των διακοπών των Χριστουγέννων, με την Boxing Day να παραμένει αμετάβλητη και το ενδεχόμενο διάλειμμα να προγραμματίζεται μετά από το Σαββατοκύριακο του FA Cup, το οποίο λαμβάνει χώρα μετά από την Πρωτοχρονιά, και θα είναι διάρκειας δύο εβδομάδων. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα γίνουν μετά από την σεζόν 2018/19 και θα αφορούν την τριετία 2019/22.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη ένσταση ενδέχεται να προέλθει από την Football League, η οποία χρειάζεται το συνεχές πρόγραμμα για να καλύψει το ιδιαίτερα μεγάλο πρόγραμμα των 46 αγώνων των πρωταθλημάτων της Championship, της League 1 και 2, όπως μεταδίδει το Sky Sports. ενώ το τοπίο σχετικά με τα ημιτελικά του League Cup που λαμβάνει χώρα στις εβδομάδες στις οποίες σχεδιάζεται το διάλειμμα παραμένει θολό.

Αναμένουμε νεότερα σχετικά με την υπόθεση, με το ενδεχόμενο εφαρμογής χειμερινής διακοπής να είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο, για την ποιότητα του πρωταθλήματος και την σωματική υγεία των παικτών που δεν είναι μηχανές και χρειάζονται ανάσες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com