Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επισκέφτηκε το Foundation Camp της Liverpool ο Milner !

Επισκέφτηκε το Foundation Camp της Liverpool ο Milner !

Οι νεαροί συμμετέχοντες του Foundation Camp της Liverpool που διεξήχθη στο Anfield την περασμένη εβδομάδα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον James Milner από κοντά. Ο Άγγλος μέσος τον Reds ήταν αυτός που είχε χρηματοδοτήσει αρκετές από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν οι νεαροί αθλητές, μέσω του ιδρύματός του, The James Milner Foundation (JMF).

Συγκεκριμένα, το JMF, έκανε δωρεά £16,000 λιρών στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας, το LFC Foundation και τα χρήματα αυτά επενδύθηκαν σε αυτό το τριήμερο αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται όταν υπάρχει κενή εβδομάδα στα σχολεία της Αγγλίας.

Αφού μίλησε με τα παιδία και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις, ο Milner έπαιξε μαζί τους σε διάφορες δραστηριότητες όπως ντότζμπολ, κρίκετ , χόκεϊ, ράγκμπι και φυσικά ποδόσφαιρο.

Τα camp ξεκίνησαν τον Οκτώβρη του 2016, απευθύνονται σε παιδιά από 6 έως 15 ετών και έχουν στόχο να περάσουν το μήνυμα της άσκησης στα παιδιά. Οι συμμετέχοντες μέχρι στιγμής έχουν φτάσει τους 540.

Όπως ακριβώς το LFC Foundation, έτσι και το JMF έχει στόχο την προώθηση της υγιεινής ζωής μέσω της άσκησης σε παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, δίνει ευκαιρίες εξέλιξης σε διάφορα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι και το κρίκετ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com