Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Είδωλό μου ο Stevie!»

Trent: «Είδωλό μου ο Stevie!»

Στο LFC Later έδωσε συνέντευξη ο Trent Alexander-Arnold, και αναφέρθηκε σε θέματα όπως οι στημένες φάσεις, ο Steven Gerrard και η πραγματοποίηση του ονείρου του να αγωνίζεται για τη Liverpool.

Αρχικά μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα που βιώνει τώρα που έχει γίνει μία γνώριμη για τον κόσμο του Liverpool φυσιογνωμία:

«Το συνηθίζεις περισσότερο σε σχέση με τον πρώτο καιρό που συνέβαινε, ωστόσο ποτέ δεν το περιμένεις», εξήγησε ο νεαρός.

«Βλέπεις ότι σε αναγνωρίζουν, και σκέφτεσαι ‘Ουάου, οι άνθρωποι πράγματι με ξέρουν ποιος είμαι!’ Όταν περπατάς στο δρόμο και ένα αυτοκίνητο κορνάρει, μοιάζει ακόμα σουρεαλιστικό. Κοιτάζεις γύρω σου να δεις αν απευθύνονταν σε κάποιον άλλο – μετά συνειδητοποιείς ότι ήταν για σένα! Κάθε πρωί ξυπνάς και ζεις ακόμα το όνειρο.»

Έχοντας ακόμα φρέσκια στο νου του την εμπειρία του γκολ με απευθείας εκτέλεση foul στην έδρα της Hoffenheim, ο Trent είχε να πει τα εξής για τις στημένες φάσεις:

«Είναι σημαντικό να έχουμε μερικούς καλούς εκτελεστές στημένων στην ομάδα.»

«Είναι ένα απευθείας χτύπημα foul από τα 25 μέτρα (yards) μία ευκαιρία για να σκοράρεις; Πρέπει να είσαι έτοιμος να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία, και εγώ εκείνη τη νύχτα ήμουν. Ανεξάρτητα από το αν θα έχω ξανά μία τέτοια ευκαιρία…Θα προσπαθήσω να επαναλάβω μία παρόμοια εκτέλεση.»

Ερωτηθείς για το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, ο Trent ήταν απόλυτα ξεκάθαρος:

«Μόνο ένας είναι για μένα: Ο Steven Gerrard.»

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον βδομάδα μπει, βδομάδα βγει. Το να τον βλέπω να βγαίνει και να κάνει αυτά που έκανε σε εβδομαδιαία βάση ήταν απλά εκπληκτικό. Μπορούσε να αλλάξει ένα παιχνίδι όποτε ήθελε. Ήταν απλά ‘τα πάντα’ το να τον βλέπω να παίζει. Το ένα ίνδαλμα που είχα και το οποίο θαύμαζα περισσότερο ήταν αυτός.»

Οι δυο τους είναι στο ξεκίνημα της επαγγελματικής καριέρας τους, ως παίκτης και προπονητής αντίστοιχα, και ο Alexander-Arnold είχε μερικά ακόμα λόγια να προσθέσει για την παρουσία του Stevie στην ακαδημία του Kirkby:

«Είναι τεράστιας σημασίας.»

«Οι παίκτες που τώρα προπονεί τον έβλεπαν όταν έπαιζε. Δεν είναι το ίδιο με το να προπονούσε παιδιά ηλικίας 9 ετών που ουσιαστικά δεν τον πρόλαβαν να παίζει. Μιλάμε για παίκτες που τον πρόλαβαν ως ποδοσφαιριστή και είδαν τι έκανε στο γήπεδο, και γνωρίζουν ότι αυτά που τους λέει τα έχει κάνει και ο ίδιος και οι παίκτες αυτοί τα έχουν δει να συμβαίνουν.»

«Δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα πέρα από το να απορροφάς όλες τις πληροφορίες που σου δίνει σε καθημερινή βάση. Είμαι λίγο ζηλιάρης!» 

Αν μη τι άλλο τα λόγια του Trent για τον Steven Gerrard ήταν όμορφα και ενδεικτικά του αληθινού θαυμασμού του μικρού για τον Stevie.

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com