Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Ήταν μεγάλη ανακούφιση»

Klopp: «Ήταν μεγάλη ανακούφιση»

Στις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι με την Huddersfield ο Klopp μίλησε για την νίκη, η οποία όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, «ήταν μεγάλη ανακούφιση», δεδομένης της πίεσης που υπήρχε μετά το καταστροφικό παιχνίδι με την Tottenham την προηγούμενη Κυριακή.

«Δεν είχαμε και την καλύτερη εβδομάδα όπως μπορείτε να φανταστείτε – όχι πως δεν το πήραμε στα σοβαρά, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Το παιχνίδι με την Tottenham ήταν το χειρότερο στην χρόνια έως τώρα και δεν μπορείς να το αγνοήσεις, αλλά πρέπει να δουλέψεις με αυτό και αυτό κάναμε. Μπορεί να συμβεί, ιδίως με τον τρόπο που έπαιξε η Huddersfield – ένα ιδιαίτερα αμυντικό στυλ και είχαμε κολλήσει. Είχαμε αρκετούς παίκτες πίσω από την μπάλα, ήταν ξεκάθαρο το ότι δεν θέλαμε να δώσουμε χώρους για αντεπίθεση, αλλά δεν γίνεται να κρατάς εφτά παίκτες πίσω από την μπάλα για να μην δεχτείς αντεπίθεση. Αυτή ήταν περίπου η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, οπότε δεν ήταν δύσκολο να μείνει στο μηδέν το παιχνίδι στο ημίχρονο.»

»Δουλέψαμε σε αυτό όλη την εβδομάδα. Τις θέσεις τις οποίες έπρεπε να πάρουμε ώστε να είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να αμυνθεί. Φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε περισσότερους παίκτες σε αποφασιστικά για το παιχνίδι σημεία, οπότε ήταν πιο δύσκολο για την Huddersfield να αμυνθεί. Το πρώτο γκολ προήλθε από την κεφαλιά του Smith, όμως πιέσαμε σωστά με τις τοποθετήσεις των Roberto και Daniel. Το δεύτερο τέρμα ήταν σαν να ήρθαν τα Χριστούγεννα επειδή σκοράραμε από στημένη φάση! Είχαμε πολύ καλά στημένα σε αυτό το παιχνίδι. Το τρίτο γκολ ήταν ωραίο.»

»Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως είναι μεγάλη ανακούφιση, για να είμαι ειλικρινής, διότι η πίεση ήταν εκεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’αυτό. Μπορούσα να ακούσω ότι οι φίλαθλοι μας δεν ήταν ευχαριστημένοι με το πρώτο ημίχρονο, ξέρω πως ήταν δύσκολο όμως στο τέλος πιθανότατα κανείς δεν θα θυμάται το πρώτο ημίχρονο επειδή το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο. Βοήθησε πολύ το σημερινό – τρία γκολ, τρεις βαθμοί, μηδέν παθητικό. Πολύ, πολύ σημαντικό.» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, εμφανώς πιο ήρεμος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com