Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νέα Screenshots και Video της Liverpool από το FIFA 18 (pics + vid)

Νέα Screenshots και Video της Liverpool από το FIFA 18 (pics + vid)

Το FIFA 18 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις 29 Σεπτεμβρίου

Μπορεί το PES 2018 να βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στα ράφια των καταστημάτων, αλλά υπάρχουν και οι φανατικοί φίλοι του FIFA 18 που περιμένουν την ημερομηνία διάθεσης του αγαπημένου τους τίτλου, που είναι η 29η Σεπτεμβρίου.

Μερικοί είναι πιο προνομιούχοι και μεταξύ αυτών η σελίδα RageQuit FC του Facebook, η οποία παρέθεσε Live Stream μεταξύ της Liverpool FC και της AC Milan, προσφορά της EA Access.

Στα παρακάτω Screenshots μπορείτε να δείτε την ομάδα μας σε δράση και να βγάλετε συμπεράσματα για τη λεπτομέρεια στα πρόσωπα των παικτών.

Για την… ιστορία, η Liverpool δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε με τον Roberto Firmino, δέχτηκε γκολ έπειτα από αδράνεια στο κέντρο της άμυνας, ενώ ηττήθηκε στα πέναλτι, έπειτα από 90 λεπτά αγώνα χωρίς παράταση και το σκορ στο 1-1.

Τα συμπεράσματα είναι δύο. Αφενός η βελτίωση στα πρόσωπα των παικτών της Liverpool, αφετέρου η… ρεαλιστικότητα που προσφέρει FIFA 18, όπως τα λάθη της άμυνας της ομάδας.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ακόμα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube και παρουσιάζει αγώνα της Premier League μεταξύ της Liverpool και της Everton. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρουσίαση των παικτών με τα γραφικά της Premier League, το τραγούδι της παρουσίασης των παικτών, τα συνθήματα, οι πανηγυρισμοί με το κοινό αλλά και η γενικότερη εμπειρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως οι χαιρετισμοί στο τέλος του παιχνιδιού που κάνουν στο FIFA 18 την αίσθηση ότι παρακολουθείς ένα παιχνίδι της Premier League.

Φυσικά, το You’ll never walk alone δε θα μπορούσε να λείπει απ’την αρχή και το τέλος του αγώνα.

 

To

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com