Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Η Liverpool χρειάζεται έναν Ν’Golo Kante!»

«Η Liverpool χρειάζεται έναν Ν’Golo Kante!»

Αυτό πιστεύει ο πρώην επιθετικός των Κόκκινων και σχολιαστής πλέον Dean Saunders. Θεωρώντας ότι ο Jurgen Klopp απέτυχε να δώσει οριστική λύση στα αμυντικά προβλήματα της ομάδας το καλοκαίρι, κάτι το οποίο- σύμφωνα με τον Saunders ,φάνηκε και στον εκτός έδρας αγώνα με τη Leicester, προέτρεψε τον Γερμανό τεχνικό να προχωρήσει τον Γενάρη στην απόκτηση ενός παρόμοιου παίκτη.

Όταν ρωτήθηκε πως κρίνει τις δηλώσεις του Klopp, ότι βαρέθηκε να βλέπει την ομάδα του να κάνει τόσο γελοία αμυντικά λάθη, ο Saunders, απάντησε ότι οι Emre Can και Henderson, αφήνουν εκτεθειμένη την άμυνα, συνεπώς οι Κόκκινοι θα έπρεπε να ενισχυθούν εκεί, και ανέφερε ως παράδειγμα τη Leicester.

«Τη στιγμή που ο Kante έφυγε από την ομάδα τους, άρχισαν να δέχονται γκολ. Ο Danny Drinkwater, άρχισε να μην φαίνεται και τόσο καλός, όπως και οι Wes Morgan και Robert Huth.«

«Ο παίκτης που βρίσκεται μπροστά ακριβώς από την αμυντική τετράδα, πρέπει να έχει καθαρά αμυντικό μυαλό.»

«Πρέπει να σκέφτεται διαρκώς ‘τι θα συμβεί, αν..’, ‘τι θα γίνει αν χάσουμε την μπάλα’, ‘τι θα γίνει αν το δεξί μας μπακ έχει προωθηθεί’, ‘τι κάνουμε αν κερδίσουμε τη μπάλα’ . Ο Kante σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Όχι μόνο σκέφτεται γρήγορα αλλά και ενεργεί γρήγορα.»

«Με ποιο τρόπο έχει προστατέψει η Liverpool ως τώρα την αμυντική τους τετράδα;»

«Σκέφτεται ο Henderson με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεται ο Kante; Νομίζω ότι ο Jordan Henderson, είναι περισσότερο αθλητής, που καλύπτει όλο το γήπεδο.»

«Σκέφτεται ο Can όπως οι Patrick Vieira ή ο Claude Makelele;» δήλωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com