Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Matip: «Κάναμε πολλά σωστά πράγματα, αλλά όχι αρκετά»

Matip: «Κάναμε πολλά σωστά πράγματα, αλλά όχι αρκετά»

Στην καλή εμφάνιση της ομάδας του αναφέρθηκε ο Joel Matip μετά το τέλος του αγώνα με την Burnley. Ωστόσο, ο Καμερουνέζος στόπερ αναγνώρισε πως δεν ήταν αρκετό και στρέφει την προσοχή του στο Carabao Cup, ενώ μίλησε και για τον τρόπο παιχνιδιού της Burnley.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω πως αξίζαμε περισσότερα, όμως πρέπει να το διαχειριστούμε και ήδη στρεφόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Κάναμε πολλά σωστά πράγματα, αλλά όχι αρκετά. Αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο και την επόμενη φορά ίσως σκοράρουμε το γκολ παραπάνω από την άλλη ομάδα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε όλες και σκοράραμε μόνο μία φορά. Ήταν μία δύσκολη μέρα και πρέπει να μάθουμε από αυτή.» 

Για το παιχνίδι της Burnley ανέφερε:

«Ξέρεις τι κάνουν, αλλά προπονούνται σε αυτό τόσο συχνά, που ξέρουν πως να το κάνουν και είναι ακόμα δύσκολο, ακόμα κι αν ξέρεις πριν. Έκαναν το παιχνίδι τους καλά οπότε ήταν δύσκολο για εμάς.»

Μιλώντας για την φάση του γκολ, είπε: «Δεν ήταν εύκολο, αλλά έπρεπε να πάμε για την δεύτερη μπαλιά. Ήταν πραγματικά δύσκολη η μονομαχία με εκείνον (σ.σ. εννοεί τον Chris Wood – εικονίζεται στην παραπάνω φώτο με τον Joel)» 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com