Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Robertson: «Δεν νομίζω ότι ήμασταν καλοί σήμερα»

Robertson: «Δεν νομίζω ότι ήμασταν καλοί σήμερα»

Τόσο θέμα έλλειψης τύχη όσο και θέμα έλλειψης συγκέντρωσης και ποιότητας θεωρεί πως ήταν το σημερινό αποτέλεσμα ο Andy Robertson. O αριστερός μπακ των Reds, που ξεκίνησε βασικός στο ισόπαλο παιχνίδι των Reds με την Burnley, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το απογοητευτικό 1-1 της ομάδας του.

«Από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο απόγευμα» είπε ο Robertson. «H Burnley δεν θα άλλαζε το σχέδιό της, το ξέραμε αυτό. Ο τερματοφύλακάς τους έκανε κάποιες απίστευτες επεμβάσεις και δεν ήμασταν και τυχεροί εκεί που έπρεπε, αλλά νομίζω ότι δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε σήμερα» τόνισε ο Σκωτσέζος, ο οποίος έκανε και τα παράπονά του για τον Nick Pope, τερματοφύλακα των Clarets.

Ο Robertson στο επίσημο ντεμπούτο του με τους Reds

«O τερματοφύλακάς τους θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί από το πρώτο τέταρτο για καθυστέρηση. Αλλά δεν πρέπει να έχουμε δικαιολογίες τώρα. Ο Mo ήταν σίγουρος ότι θα έπρεπε να του είχε καταλογιστεί πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο διαιτητής μάλλον δεν το είδε. Κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Πρέπει να κάνουμε περισσότερες ώστε να πιέζουμε τον αντίπαλο. Το γκολ τους επίσης θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί»

«Εγώ προσωπικά θα μπορούσα να είχα κάποιες καλύτερες στιγμές» συνέχισε μιλώντας για τον εαυτό του. «Πήγα σε κάποιες καλές θέσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν βρέθηκα όπως έπρεπε. Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες και ολόκληρη αυτήν την εβδομάδα θα σκεφτόμαστε ακριβώς αυτό

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com