Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Coutinho : «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Coutinho : «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Για πρώτη φορά μετά το δύσκολο καλοκαίρι που είχε ο ίδιος και η Liverpool, o Philippe Coutinho μίλησε για τους μήνες που πέρασαν αλλά και το εφ’εφεξής διάστημα του στη Liverpool. O Βραζιλιάνος δήλωσε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τους «Κόκκινους».

«Ό,τι συνέβη ήταν μία προσφορά δουλειάς και στη ζωή κάποιες φορές ενδιαφέρεσαι και κάποιες όχι. Όπως όλοι ξέρετε εγώ ενδιαφέρθηκα και η οικογένειά μου το ίδιο. Όπως έχω πει είναι τιμή να λαμβάνεις μία προσφορά από μία σπουδαία ομάδα. Αλλά είναι μεγάλη τιμή να είσαι και σε μία ομάδα όπως η Liverpool σε παγκόσμιο επίπεδο. Τώρα είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όπως πάντα. Ήταν περίπλοκο για μένα αλλά όπως ήταν τιμή να λάβω μία τέτοια πρόταση είναι και τιμή να φορώ αυτή τη φανέλα. Οπότε πρέπει να δουλέψω σκληρά και να την τιμήσω στο γήπεδο» δήλωσε ο Βραζιλιάνος στο βραζιλιάνικο ESPN ολοκληρώνοντας τη μεταμέλειά του μετά το φετινό καλοκαίρι.

Μία απόλυτη δικαίωση για όλη την ομάδα του liverpool.gr, που σε πληθώρα κειμένων και αναφορών του το τελευταίο δίμηνο είχε προβλέψει πως ο Βραζιλιάνος θα συμβιβαστεί με την απόφαση της ομάδας και θα προσφέρει ξανά στο σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να εξελίξει τη φήμη και την καριέρα του ακόμη και όταν στις 11 Αυγούστου έκανε transfer request.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com