Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εμπιστοσύνη στον Klopp προτείνει ο Heskey

Εμπιστοσύνη στον Klopp προτείνει ο Heskey

Υπομονή και εμπιστοσύνη είναι το δίπτυχο που προτείνει ο παλαίμαχος παίκτης των Reds, Emile Heskey, στο «κόκκινο ποίμνιο». Ο άλλοτε επιθετικός της ομάδας κατανοεί την δυσαρέσκεια που βλέπει από τους φίλους της Liverpool, όμως τονίζει πως το καλό πράγματα αργεί να γίνει και ο Klopp ξέρει τι ψάχνει.

«Πάντα θέλεις η ομάδα σου να αγοράζει παίκτες και να βελτιώνεται όλην την ώρα» είπε στην ECHO o Heskey. «Το κάνει ο Klopp, αλλά αυτό είναι ταξίδι και όχι αγώνας δρόμου. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο κόσμος τους θέλει να πάνε και να αγοράσουν άμεσα, αλλά δεν γίνεται αυτό συνέχεια. Νομίζω ότι το κάνει με τον σωστό τρόπο και θα πάρει την ώρα του γι’αυτό.»

Το στυλ του Klopp κάνει… γκελ στον κόσμο, σύμφωνα με τον Heskey

«Το πράγμα που λατρεύω στον Klopp είναι ο ενθουσιασμός που δείχνει» είπε ο Heskey μιλώντας για τις αρετές του Jurgen. «Αυτό αγαπάει και ο κόσμος. Σουτάρει κάθε μπάλα μαζί τους, πιάνει κάθε κεφαλιά μαζί τους και σκοράρει κάθε γκολ μαζί τους. Θα ήταν απίστευτο να μπορούσα να δουλέψω με αυτόν. Το να παίξω και μαζί με κάποια απ’τα παιδιά της ομάδας. Είναι τόσο γρήγοροι. Ίσως στα 22 να μπορούσα να τους ανταγωνιστώ!» πρόσθεσε ο Heskey, ο οποίος αναπόλησε και τα παλιά.

«Ήμουν αρκετά τυχερός να παίξω με τον Stevie και όλα όσα έπρεπε ο Michael (Owen) και εγώ να κάνουμε ήταν απλώς να τρέξουμε και αυτός θα μας έβρισκε. Ο Coutinho το έχει αυτό επίσης. Έχεις τον Mo Salah να τρέχει και να περνάει τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλο και να δίνει μπαλιές στην περιοχή. Θα ήταν τέλειο να παίξω μαζί τους. Ο Mane έχει κάνει το βήμα παραπάνω. Είναι καλό να το βλέπεις αυτό και ότι πέρα απ’τον Coutinho άλλος ένας παίκτης θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο» κατέληξε ο Άγγλος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com