Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο Sheamus καλεί Mane στο WWE!

Ο Sheamus καλεί Mane στο WWE!

O Sheamus είναι πολλά χρόνια στον χώρο της «επαγγελματικής πάλης», όντας μέρος του σόου που λέγεται WWE. Ο Sheamus επίσης είναι και γνωστός φίλαθλος της Liverpool, με επισκέψεις στο Anfield και αρκετές δηλώσεις της αγάπης του για τους Reds. Έτσι όταν το χτύπημα του Sadio Mane στον Ederson έγινε το #1 θέμα συζήτησης στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, ο παλαιστής από το Δουβλίνο δεν έχασε ευκαιρία!

Η κίνηση – σήμα κατατεθέν του Sheamus ονομάζεται «Brogue Kick» και μοιάζει αρκετά με την κλωτσιά που έριξε καταλάθος ο Sadio Mane στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Manchester City το περασμένο Σάββατο. Έτσι, ο παλαιστής αστειεύτηκε πως ο εξτρέμ των Reds φαίνεται πως έχει μέλλον στον χώρο του WWE!

 

«Αποβολή για ένα γλυκό Brogue Kick; Νομίζω πως ο Sadio Mane έχει μεγάλο μέλλον στο WWE…»  έγραψε χαρακτηριστικά ο κοκκινοτρίχης φίλος μας και εμείς σκεφτόμαστε πως τίποτα δεν θα ήταν καλύτερο, σε μία τέτοια περίπτωση, αν Sheamus και Sadio ένωναν τις δυνάμεις τους κάτω απ’το Liverbird και γεμίζανε με ζώνες πρωταθλημάτων tag team το μουσείο της ομάδας!

Γιατί μπορεί ο Mane να έβγαλε νοκ άουτ τον Ederson (ο οποίος ευτυχώς την γλίτωσε με κάποια ράμματα και ουλές που θα αφήσουν για λίγο καιρό σημάδι, αλλά τίποτα χειρότερο) όμως και ο Ιρλανδός παλαιστής το χει με την συγκεκριμένη κίνηση, όπως μπορούμε να δούμε κι απ’το παρακάτω βίντεο!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com