Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Καλές οι πιθανότητες για Van Dijk τον Ιανουάριο»

«Καλές οι πιθανότητες για Van Dijk τον Ιανουάριο»

Μπορεί ο Virgil Van Dijk να μην έγινε τελικά παίκτης της Liverpool κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όμως δεν έχει χαθεί η ελπίδα στις τάξεις των Reds. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ian McGary, ο οποίος μίλησε στην Liverpool Echo, αυτή η μεταγραφή έχει ακόμα πιθανότητες να ολοκληρωθεί τον προσεχή Ιανουάριο:

«Ο Van Dijk, συγκριτικά με τις άλλες παρόμοιες περιπτώσεις της Premier League, τον Alexis Sanchez και τον Philippe Coutinho, έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι θα μπορεί να συμμετάσχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ακόμα κι αν μεταγραφεί τον Ιανουάριο» δήλωσε ο McGarry. «Η Liverpool ήταν η πρώτη του επιλογή. Μίλησα σε έναν κοντινό του φίλο και ο Van Dijk σίγουρα πίστευε ότι η συμφωνία του με την Liverpool σε επίπεδο προσωπικών όρων ήταν ήδη κλεισμένη από από αυτό το μεταγραφικό παράθυρo.»

«Νομίζω ότι η αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση της Southampton είχε αρνητικό αντίκτυπο στην υπόθεση Van Dijk. Δεν ήθελαν ή χρειαζόντουσαν άλλο τα 55 εκατομμύρια λίρες που τυχόν θα τους έφερνε η πώληση του στη Liverpool» συνέχισε ο δημοσιογράφος. «Αν αυτό τους γυρίσει μπούμερανγκ σε ό,τι έχει να κάνει με την απόδοση του παίκτη θα πρέπει να περιμένει μέχρι να αγωνιστεί στην ομάδα. Αλλά θα επιστρέψω στο αρχικό θέμα που ήθελα να θίξω: πιστεύω ότι ο Van Dijk έχει καλές πιθανότητες μετακίνησης τον Ιανουάριο, ενώ αντίθετα ο Sanchez και ο Coutinho δεν έχουν.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com