Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιασμένος από Gomez o Klopp

Εντυπωσιασμένος από Gomez o Klopp

Δεν πρόκειται να βιαστεί ο Jurgen Klopp αναφορικά με την απόφασή του για το μέλλον του Joe Gomez. Ο Gomez είναι θετικότατος στα μέχρι τώρα φιλιλά προετοιμασίας και έχει δημιουργήσει μία…σπαζοκεφαλιά στο μυαλό του Γερμανού προπονητή.

Συνεπεία αυτών, ο Klopp δεν κρύβει το θαυμασμό του για τον παίκτη : « Η μετεγγραφική περίοδος είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου οπότε θα δούμε τι είναι καλύτερο για τον παίκτη. Ο Joe είναι ακόμη ένας παίκτης που είναι στην καλύτερη κατάσταση του από τότε που είμαι εδώ. Είναι πολύ θετικό. Ο Joe μπορεί να παίξει και τις πλάγιες θέσεις της άμυνας. Έπαιξε εκεί απέναντι στη Wigan χωρίς καν προπόνηση. Τον χρειαζόμαστε επίσης και σε επιθετικές καταστάσεις. Με τον Clyney και τον Millie τραυματίες χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές. Ο Trent είναι φανταστικός παίκτης αλλά είναι μικρός. Η κατάσταση τώρα είναι έντονη για κάθε παίκτη αλλά φανταστείτε και για έναν νεαρό παίκτη. Είναι καλό που έχουμε κοντά μας ξανά το Joe.» είπε ο Klopp.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το liverpool.gr, το μέλλον του Gomez ενδέχεται να εξαρτηθεί από την απόκτηση ή όχι του Virgil Van Dijk καθώς αν δεν αποκτηθεί ο Ολλανδός αμυντικός σίγουρα θα παραμείνει και θα πλαισιώσει τους Matip, Lovren, Klavan ως τέταρτος αμυντικός. Ειδάλλως, είναι πιθανό να παραχωρηθεί ως δανεικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com