Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Van Dijk η Southampton ( ; )

Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Van Dijk η Southampton ( ; )

Βρέθηκε ο παίκτης στην απόκτηση του οποίου ενδέχεται να στοχεύσει η Southampton, σε περίπτωση που ο Virgil Van Dijk αποχωρήσει για τη Liverpool.

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της Daily Mail, αν τελικά ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός «πιάσει λιμάνι», ο πιθανός αντικαταστάτης του ακούει στο όνομα Kevin Wimmer.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη των «Αγίων» εξακολουθούν να θεωρούν εφικτό το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Liverpool. Το σίγουρο είναι ότι οι Reds θα πρέπει να κινηθούν προσεκτικά μετά τα γνωστά γεγονότα του περασμένου Ιουνίου, και πιθανώς να μην επανέλθουν με νέα προσφορά για τον Van Dijk αν οι ίδιοι οι Saints δεν τους ενθαρρύνουν να το κάνουν.

Να σημειωθεί εδώ ότι τον περασμένο μήνα η Southampton έκανε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο σαφή την απροθυμία της να πουλήσει στη Liverpool.

Παρ’όλα αυτά, το εν λόγω δημοσίευμα της Mail αναφέρει ότι ο Wimmer της Totenham είναι από τους πρώτους υποψήφιους να καλύψουν το κενό του Van Dijk. Ο διεθνής Αυστριακός αμυντικός όμως είναι αρεστός στο White Hart Lane, και πρόθεση του Mauricio Pocettino είναι να τον κρατήσει.

Η Liverpool παραμένει «ζεστή» στο θέμα του Van Dijk, και σε περίπτωση μη απόκτησής του δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές για τον Jurgen Klopp, δεδομένης της άποψης του Paul Joyce ότι δεν υπάρχει άλλος κεντρικός αμυντικός για τον οποίο να ενδιαφέρεται ο Γερμανός αυτό το καλοκαίρι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολλανδός προπονείται μόνος αφότου ξεκαθάρισε στον Mauricio Pellegrino την επιθυμία του να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι.

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com