Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mignolet: «Ο ένας κάνει καλύτερο τον άλλον»

Mignolet: «Ο ένας κάνει καλύτερο τον άλλον»

Η χρονιά που μας πέρασε ίσως ήταν η καλύτερη του Mignolet· τουλάχιστον από πλευράς απόδοσης, αυτό είναι αναμφισβήτητο. Δεν ξεκίνησε ιδανικά, όμως στο τέλος κέρδισε με το σπαθί του την θέση κάτω από τα γκολπόστ της Liverpool. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει εξασφαλισμένη την θέση του και για την φετινή χρονιά. 

Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και φέτος. Ο Loris Karius θέλει να επανακτήσει την θέση του στην ενδεκάδα, μετά από τις κακές περσινές εμφανίσεις του, ενώ υπάρχει και ο Danny Ward, που προέρχεται από μία εκπληκτική χρονιά με την Huddersfield, την οποία ουσιαστικά κουβάλησε στα play off της Championship, οδηγώντας την στην Premier League. Τέλος, υπάρχει και ο νεαρός Kamil Grabara, ο οποίος είναι ελπιδοφόρος και περιμένει να πάρει ευκαιρίες. Ωστόσο, ο Simon δεν το βλέπει αρνητικά. Ισα, ίσα, τον βοηθάει. Βοηθάει και τους υπόλοιπους, κατά την γνώμη του.

«Ο καθένας μας «σπρώχνει» τον άλλον να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο» είπε. «Με τον προπονητή τερματοφυλάκων δουλεύουμε σκληρά και πιέζουμε ο ένας τον άλλον ώστε να γίνουμε καλύτεροι για την χρονιά που έρχεται. Πιστεύω πως αυτό πρέπει να ισχύει για κάθε θέση· όχι μόνο την δική μας» συμπλήρωσε ο Βέλγος διεθνής τερματοφύλακας μας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com