Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Henderson: «Πιο καλά από ποτέ στην αρχή της χρονιάς»

Henderson: «Πιο καλά από ποτέ στην αρχή της χρονιάς»

Η φετινή προετοιμασία φαντάζει όμορφη για τον αρχηγό. Έχοντας μείνει εκτός δράσης για τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες της χρονιάς, σε αυτή την προετοιμασία μοιάζει πιο υγιής απ’ όσο θα περίμενε κανείς. Και αυτός είναι ο στόχος του για την αρχή της σεζόν.

«Νιώθω πως γίνομαι πιο δυνατός παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι καλό που βρίσκομαι πίσω. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, ώστε να ευελπιστώ πως στο τέλος της προετοιμασίας θα είμαι πιο καλά από ποτέ»

»Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που συμμετείχα σε ολόκληρη την προετοιμασία, οπότε ευελπιστώ πως σε αυτήν θα μείνω χωρίς τραυματισμούς, θα ολοκληρώσω την προετοιμασία και θα νιώθω καλά» ενώ μίλησε και για τα όσα έμαθε για το σώμα του κατά την διάρκεια της αποθεραπείας, καθώς και για την ευγνωμοσύνη του προς τον Jurgen Klopp για την στήριξη του όλο αυτό το διάστημα.

«Σαν παίκτης, θες να επιστρέψεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, οπότε ίσως να νιώσεις λίγο παραπάνω πόνο για να επιστρέψεις πίσω, όμως μερικές φορές δεν είναι ιδανικό και ίσως κάνει χειρότερα τα πράγματα»

»Από όταν ήρθε ο προπονητής, εμένα προσωπικά με επηρέασε πάρα πολύ στον τρόπο παιχνιδιού μου και σκέψης μου, τόσο εντός γηπέδου, όσο κι εκτός. Με την αρχηγία νομίζω πως με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο για μένα, ισχύει για όλους στην ομάδα, έχει μεγάλη επιρροή στην ομάδα. Μπορείς να δεις τον καθένα να προσπαθεί να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος ώστε να συνεχιστεί όλο αυτό και να γίνουμε καλύτεροι παίκτες» είπε ο αρχηγός της ομάδας μας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com