Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ανησυχεί ο Klopp με τις κινήσεις των…άλλων

Δεν ανησυχεί ο Klopp με τις κινήσεις των…άλλων

Την….αδιαφορία του για τις κινήσεις των Everton και Μan Utd στο μεταγραφικό παζάρι εξέφρασε και δικαιολόγησε ο Jurgen Klopp. O προπονητής της Liverpool σε ερώτηση που του έγινε απάντησε πολύ εμφατικά στο γίγνεσθαι των μεταγραφών των δύο «rival συλλόγων».

«Πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου. Μέχρι να παίξουμε μαζί τους, μου είναι παντελώς αδιάφορο το πως κινούνται οι άλλες ομάδες και το τι κάνουν. Μπορεί να κάνουν τις καλύτερες κινήσεις μπορεί και τις χειρότερες, δεν συμμετέχω σε αυτό. Κοιτάω μόνο την δουλειά μου.

Ντάξει, προφανώς άκουσα κάποια πράγματα, καλοί επιθετικοί, ο Rooney γύρισε στην Everton και πήραν και έναν καλό center back, και ο Klaasen είναι ένας πολύ καλός παίκτης, οπότε ναι έκαναν καλή δουλειά.

Όταν θα παίξουμε όμως θα παρατάξουν 11 παίκτες, και τότε θα δούμε τι θα συμβεί, στο τέλος της ημέρας αυτό μένει. Ο καθένας κοιτάει να κάνει την δουλειά του καλύτερα.

Με την Everton είναι όλα κλειστά παιχνίδια, δεν πήγαμε σε κανένα derby υποτιμώντας την Everton. Το αντίθετο, τους δείξαμε μεγάλο σεβασμό. Αλλά όποτε παίζουμε μαζί τους θέλουμε να κερδίζουμε.

Όσο για τον Mourinho, ναι μιλάει για εμάς συνέχεια. Kαταλαβαίνω το πως είναι να κάνεις μία season σαν την περσίνη του, είχαμε ακριβώς την ίδια. Συγγνώμη που χάσαμε τον τελικό, αλλά η διαφορά είναι ότι εμείς παίζαμε με την Sevilla ενώ εκείνη με τον Ajax.

Υποφέραμε την περσινή σεζον πολύ, το europa league ήταν δύσκολο και ναι η Chelsea θα καταλάβει επίσης την διαφορά. Tην περασμένη season έπαιξε σχεδόν με 13 παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα οπότε δεν με νοιάζει.

Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν θα υποσχεθούμε στον κόσμο μεγάλα πράγματα, ούτε ακριβές μεταγραφές τύπου Pogba ή Ibrahimovic απλά για να τις κάνουμε. Eμείς θέλουμε να δυναμώνουμε με καινούργιους παίκτες και βελτιώνοντας τους στην προπόνηση, και στο τέλος να δούμε τι καταφέραμε.»

Ο Γερμανός έδειξε πλήρως συγκεντρωμένος στο έργο του χωρίς να πει μεγάλα λόγια, και έκλεισε με τον σχολιασμό των μεταγραφών της Liverpool

«Έχουμε πάρει τους Solanke και Salah οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες αλλά και τον Robertson που εκτός από πολύ καλός παίκτης, είναι και άριστος επαγγελματίας, όσο υπάρχουν παίκτες στην αγορά εμείς θα κοιτάμε να βελτιωνόμαστε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com