Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα πρόταση της Barcelona για Coutinho!

Νέα πρόταση της Barcelona για Coutinho!

Παρά την απόρριψη της πρότασης της Barcelona για τον Coutinho, ύψους 72 εκατομμυρίων λιρών, χωρίς δεύτερη σκέψη, τα δημοσιεύματα δεν φαίνεται να σταματούν εδώ. Το ίδιο και το ενδιαφέρον της Barcelona. Όπως αναφέρει το Skysports, επικαλούμενο πηγές του, οι Blaugrana είναι έτοιμοι να καταθέσουν νέα πρόταση για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό εντός των επόμενων ωρών ή ημερών.

Παράλληλα, το σημερινό πρωτοσέλιδο της καταλανικής Sport έχει πρώτο θέμα τον Coutinho. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, η Barcelona έχει στείλει απεσταλμένους στο Λονδίνο για να διαπραγματευτούν για τον Βραζιλιάνο μάγο. Μέχρι εδώ, καλά. Η συνέχεια;

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως η Liverpool έχει ορίσει ως τιμή πώλησης το ποσό των 89,5 εκατομμυρίων λιρών. Ωστόσο, η Barcelona ελπίζει πως θα τον αποκτήσει με 72 εκατομμύρια λίρες, αν καταφέρει να αλλάξει γνώμη στον Philippe.

Καλά έως εδώ, όμως ξεχνούν το γεγονός πως δεν υπάρχει τιμή πώλησης. Το είπε ο ίδιος ο Klopp, έχοντας την πλάτη της διοίκησης, όπως ανέφερε και ο ίδιος. Ο παίκτης δεν παραχωρείται, και δεν επιθυμεί κιόλας να φύγει. Αλλά ακόμα κι αν άλλαζε γνώμη, τα 72 εκατομμύρια θα ήταν πολύ λίγα, με τα σημερινά δεδομένα. Πολύ λίγα όμως. Ως liverpool.gr, θα μείνουμε στην άποψη πως δεν θα φύγει ο Philippe. Ο ίδιος νιώθει πάρα πολύ καλά εδώ, και η ομάδα τον χρειάζεται. Τα εν λόγω δημοσιεύματα περισσότερο φαντάζουν με μία προσπάθεια διασκέδασης των εντυπώσεων από την διοίκηση της Barcelona, η οποία έχει μπει νωθρά στο παζάρι και ακόμα νιώθει τις ταλαντώσεις από την πιθανότητα να αποχωρούσε ο Neymar για την PSG.

Εν πάσει περιπτώσει, ο Philippe δεν φεύγει, κατά την ταπεινή μας γνώμη. Τέλος κειμένου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com